NRK Meny
Normal

Mann omkom i gitterport i Oslo

En mann mistet natt til søndag livet da han ble hengende fast og kom i klem i en gitterport i et parkeringshus i Oslo. Ulykken skjedde i Galleri vest P-hus på Grønland.

Ulykke i Galleri vest P-hus

Ulykken skjedde i Galleri Vest P-hus, like ved Plaza hotell i Oslo.

Foto: Odd Iversen / NRK

– Mannen har mest sannsynlig klatret i porten, da den plutselig begynte å rulle opp. Han ble da klemt imellom, sier Lennart Kyrdaln ved krimvakta i Oslo.

Mannen ble hengende fast og klemt til døde. Politiet har ikke identifisert mannen.

Politiet ble varslet om hendelsen av en vekter klokken 02.03. Flere vitner så det som skjedde. I tillegg var mannen sammen med to andre da ulykken skjedde. De kjente ikke avdøde, men hadde truffet han like før.

– De hadde ikke bil i garasjen, så vi vet ikke helt hva de skulle der, sier Kyrdaln til NRK.

Omstendighetene rundt ulykken var søndag morgen uklare, men politiet skal, i tillegg til å snakke med vitner, se på opptak fra kameraer.

– Alt tyder på at dette har vært en ren ulykke. Vi oppretter sak og vil foreta ytterligere åstedsundersøkelser, opplyste Oslo-politiet på Twitter klokken 5.30 søndag morgen.

Garasjen er ikke stengt, men porten vil holdes avstengt til politiet er ferdig på stedet. Det er derfor vakthold ved garasjen, slik at de som har bil der kan hente denne.

Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT

Siste meldinger