Mann kritisk skadd etter knivstikking i Oslo

En mann i 20-årene ligger kritisk skadd på sykehus etter at han ble knivstukket ved T-banen på Ellingsrud i Oslo torsdag kveld. En mann er siktet, men ikke pågrepet.

Laster kart, vennligst vent...

Klokken 21.48 torsdag kveld fikk politiet melding fra AMK om at en person var blitt knivstukket i overkroppen på Ellingsrud i Groruddalen i Oslo, og rykket ut til stedet.

– Det skjedde ved T-banen på Ellingsrud, rett ved senteret, forteller Guro Sandnes, vaktleder ved Krimvakta i Oslo.

Mannen ble så fraktet til Ullevål sykehus og ligger fortsatt til behandling der. Ifølge politiet er han fortsatt i morgentimene fredag kritisk skadd.

En mann siktet

Flere patruljer, inkludert en hundepatrulje og politihelikopter deltok i søket torsdag kveld. Det aktive søket ble avsluttet like før midnatt.

Politiet har avhørt flere sentrale vitner i saken, og har på bakgrunn av avhørene og videre etterforskning siktet en mann i saken.

– Han er foreløpig ikke pågrepet, men vi søker etter han. Vi utelukker heller ikke at flere personer kan bli siktet, sier Sandnes til NRK.

Politiet har video

Politiet har sikret seg videoovervåkning fra stedet. Dette blir nå gjennomgått og etterforsket.

Kan du si noe om hvorfor dette skjedde?

– Det vet vi foreløpig ikke, men vi har flere forklaringer. Det vil tiden vise, sier Guro Sandes.

Politiet valgte å stanse T-banetrafikken mellom Furuset og Ellingsrudåsen i begge retninger i går kveld i forbindelse med etterforskningen.

Laster Twitter-innhold

AKTUELT NÅ

SISTE NYTT

Siste meldinger