NRK Meny
Normal

Kun fire Norwegian-fly i morgenrushet

Samtlige morgenavganger er innstilt hos Norwegian også onsdag. Ordkrigen mellom partene har på ingen måte stilnet, og det er lite som tyder på en snarlig løsning.

Norwegian-fly på Arlanda

Samtlige Norwegian-fly blir stående på bakken også i morgen.

Foto: Johan Nilsson / NTB scanpix

Så langt er 86 flyginger fra 15 norske flyplasser kansellert i morgen. Alle Norwegians innenriksavganger er innstilt fra Oslo Gardermoen. Det er kun fire flyvninger, til Malaga, London, København og Stockholm, som skal gå som normalt onsdag morgen fra OSL.

Partene synes ikke å ha kommet noe nærmere hverandre i løpet av tirsdagen, etter at 360.000 nordiske transportarbeidere har blitt oppfordret til sympatistreik. Om streiken fortsetter, blir erfaringsmessig også samtlige av onsdagens nasjonale ettermiddags- og kveldsruter kansellert i løpet av kvelden.

FULL OVERSIKT FINNER DU HER: Norwegians flygninger onsdag

Ber passasjerer holde seg oppdatert

Verken pilotene eller Norwegian har hatt noe nytt å melde om i dag. I stedet for å nærme seg en løsning synes ordkrigen å bli tøffere.

Da sympatioppfordringen ble kjent, uttalte Norwegians kommunikasjonssjef Lasse Sandaker Nielsen, at det var «oppsiktsvekkende at fagforeningene er så lite opptatt av å trygge arbeidsplassene».

– Vi ønsker å få en avklaring på streiken så fort som mulig, bedyrer kommunikasjonsrådgiver i Norwegian, Daniel Kierchhof.

Han kan ikke annet enn å unnskylde situasjonen og be passjerene om å holde seg oppdatert på om flyet er i rute.

– Vi beklager situasjonen på det sterkeste overfor de som blir berørt. Passasjerer får direkte beskjed fra oss om flyet blir kansellert dersom de har registrert mobilnummeret sitt. Vi oppfordrer alle reisende til å følge med på nettsidene våre.

Forløpeig melder Norwegian at følgende flygninger går som normalt i morgenrushen fra Gardermoen:

  • DY1800 Malaga kl. 07.10
  • DY2801 London-Gatwick kl. 07.20
  • DY932 København kl. 07.35
  • DY804 Stockholm-Arlanda kl. 07.40
Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT

Siste meldinger