NRK Meny
Normal

Kristin Halvorsen sistemann ut

Det er duket for kamp mot oljeboring utenfor Lofoten og Vesterålen når SV-leder Kristin Halvorsen møter til partilederutspørring i radioen i dag.

Da kan du delta i debatten på NRK P2 og i Nett-TV kl 07.42. Halvorsens utspørrer er NRKs erfarne Bjørn Bø.

I feltet under kan du delta i diskusjonen under sending. Meldinger på Twitter merket med emneord #velg09 kommer også med.

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Motstanden mot oljeboring i nord er en viktig sak for SV. - Vi velger for ungene våre og for framtida, sa Kristin Halvorsen nylig. Da glemte hun et øyeblikk sin andre rolle som finansminister.

LES OGSÅ: Regner med oljeinntekter fra nord

Makspris på 1750 kroner for en plass i skolefritidsordningen er også en av SVs valgkampsaker. Opposisjonen advarer mot snik-innføring av heldagsskolen.

Best på nett

Sine kommunikasjonsevner kan Kristin Halvorsen få god bruk for under partilederutspørringen. Kommunikasjonsekspert Kjell Terje Ringdal mener SV lykkes best i valgkampen på nettet.

LES: SV-Kristin flørter seg til seks

På meningsmålingene sliter partiet med oppslutningen. På den siste InFact-målingen gikk partiet tilbake ett prosentpoeng og får 6,3 prosents oppslutning. Kristin Halvorsen kommer nok til å bruke partiutspørringen for alt hva den er verdt.

Følg Bjørn Bø på Facebook

Følg Velg!09 på Facebook

Følg Velg!09 på Twitter

Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT

Siste meldinger