I Politisk kvarter forteller Knut Arild Hareide hvorfor han trekker seg som parlamentarisk leder for KrF

Kristelig Folkeparti

Oppsummert

Et knapt flertall i Kristelig Folkepartis landsstyre har sagt ja til regjeringssamarbeid med Høyre, Frp og Venstre. Knut Arild Hareide har trukket seg som partileder og parlamentarisk leder på Stortinget.

 • Hareide talar til raude KrF-arar

  KrF-arar som ønskte seg ei regjering med Ap og Sp er samla til konferanse i Oslo i dag. Hareide skal tale til forsamlinga. Han avviser at konferansen er starten på eit nytt parti.

 • Svartmalte ansiktene på «Kongo-tur»

  Fungerende KrF-leder Olaug Bollestads menighet på Ålgård får kritikk etter at barn og voksne malte ansiktene svarte for å late som om de var kongolesere. – Dårlig dømmekraft, mener Antorasistisk senter.

 • Hareide tar selvkritikk

  Tidligere KrF-leder Knut Arild Hareide sier han kunne forberedt partiet bedre på prosessen rundt partiets veivalg og hans råd om å velge rødgrønt regjeringssamarbeid. Til Aftenposten sier han at mange ikke var forberedt på hans ønske om venstrevri.

 • Agder vil ha Ropstad som ny leder

  Styret i Agder KrF ønsker Kjell Ingolf Ropstad som ny leder av partiet. Som første nestleder foreslås Olaug Bollestad, mens fylkeslederen i Nordland, Ingelin Noresjø, foreslås som andre nestleder.

Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT

Siste meldinger