Hopp til innhold

Keiino skal opptre på VG-lista

Keiino sjokkerte alle med lørdagens høyeste publikumspoeng under Eurovision Song Contest i Tel Aviv. Nå er de booket til å opptre på Skandinavias største konsert – VG-lista Topp 20.

KEIINO TIL VG-LISTA: 21. juni braker det løs på Rådhusplassen i Oslo, med Keiino i spissen.

– Vi gleder oss veldig. Det var jo de norske folkestemmene som ga oss billetten til den internasjonale grand prix-finalen. Å få lov til å spille på det som ansees som Norges største folkefest, er en drøm som går i oppfyllelse, sier vokalist Tom Hugo Hermansen til NRK.

Eurovision,

GLADE: For Tom Hugo (til venstre), Alexandra Rotan og Fred Buljo (til høyre)er det en drøm som har gått i oppfyllelse å få lov til å opptre på VG-lista Topp 20.

Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix

Lover «alljoik»

Vi satser «alljoik» som skal høres i hele Oslo, sier Hermansen.

Han lover samtidig å øve litt på sangen «Spirit in the Sky» før den skal fremføres på hjemmebane.

– Jeg tror den sitter nå. Men man skal aldri si aldri, jeg bommet jo på teksten under generalprøven i Tel Aviv. Vi skal synge under MGP junior kommende helg, også skal vi øve et par ganger til, forteller han.

VG-lista

DRØM: Å spille på Rådhusplassen i sommer er en drøm som går i oppfyllelse, forteller Keiino.

Foto: Lise Åserud / NTB scanpix

Foreløpig er det bare Keiino som er offentliggjort blant årets artister under VG-lista, som arrangeres i samarbeid mellom VG og NRK P3 på Rådhusplassen i Oslo 21. juni.

– Vi booket Keiino fordi vi ser at de er superpopulære og har en fengende sang mange kan godt, sier, Maren Jørgensen Dahll, prosjektleder for VG-lista fra NRK P3.

– Tror dere interessen for Keiino vil holde seg frem til konserten?

– Det satser vi på og tror absolutt, de en publikumsfavoritt med er en sterk sang, sier Dahll.

Om Keiino skal bli med på hele turnéen til VG-lista rundt om i landet, er foreløpig ikke avklart.

Se fjorårets VG-lista Topp 20 på Rådhusplassen:

Nordens største gratiskonsert, direkte fra Rådhusplassen i Oslo. Med artister som blant annet Allan Walker, Stargate, Jess Glynne, SJUR og Isac Elliot, Arif og Unge Ferrari, Julie Bergan, Ruben og Vidar Villa. Programleder Christine Dancke, Vegard Harm og Martin Holmen.

Nordens største gratiskonsert, direkte fra Rådhusplassen i Oslo. Med artister som blant annet Alan Walker, Stargate, Jess Glynne, SJUR og Isac Elliot, Arif og Unge Ferrari, Julie Bergan, Ruben og Vidar Villa. Programleder Christine Dancke, Vegard Harm og Martin Holmen.

AKTUELT NÅ

SISTE NYTT

Siste meldinger