Her er høydepunktene fra flyktningdebatten

Gisseltaking i Syria tok hovedrollen i kveldens valgdebatt fra Drammen som skulle handle om flyktningkrisen. – Vi står sammen, var mantraet fra samtlige politiske ledere.

Knut Arild Hareide (KrF), Abid Raja (V), Audun Lysbakken (V) og Trond Giske (Ap) kommenterer situasjonen rundt det norske gisselet i Syria.

STILLER SEG BA SOLBERG: Knut Arild Hareide (KrF) åpnet debatten med å gi statsminister Erna Solberg full tillit i gisselsaken.

Valglogo

Nyheten om at en norsk statsborger er kidnappet av IS, og at regjeringen har kjent til dette i lang tid, førte til at norske politiske ledere sluttet rekkene.

KrF-leder Knut Arild Hareide understreket at han og resten av politikerne på Stortinget har full tillit til at regjeringen håndterer situasjonen på en god måte.

Kritiserte Frp-retorikk

Venstres Abid Raja startet flyktningdebatten med å slå til mot den retorikken som Fremskrittspartiets politikere bruker i flyktningdebatten.

...men Venstres Abid Raja mener politikken ikke skiller seg nevneverdig fra Arbeiderpartiets.

Flyktningdugnad

Abid Raja (V) utfordrer Trond Giske (Ap) til dugnad om flyktninger. Giske svarte at det var Venstre som hadde sikret Frp plass i regjeringen, et parti som har oppfordret norske kommuner til å si nei til flere flyktninger.

Raja fulgte opp med å si at Arbeiderpartiets flyktningpolitikk er verre enn Fremskrittspartiets.

Arbeiderpartiet og Venstre havnet i tottene på hverandre under flyktningdebatten.

SISTE NYTT

Siste meldinger