Firemen work at the site of an explosion in a bakery shop in the 9th District in Paris
Foto: Benoit Tessier / Reuters

Gasseksplosjon i Paris

Oppsummert

Flere personer ble skadd i det som trolig har vært en gasseksplosjon i et bakeri i den franske hovedstaden lørdag 12. januar.

 • Fire døde etter gasseksplosjon

  Ein ny person er stadfesta død etter eksplosjonen i Paris i går. Det opplyser etterforskarar, ifølge AFP. Politiet meiner ein gasslekkasje er årsaka til eksplosjonen.

 • Tre døde etter gasseksplosjon

  To brannmenn og en spansk turist mistet livet da et bakeri i sentrum av Paris lørdag morgen ble rasert av en kraftig gasseksplosjon, melder AFP. I tillegg er 47 mennesker skadd og tilstanden er kritisk for flere av dem.

 • Dødstal nedjustert til to

  Det er to døde etter eksplosjonen på eit bakeri i Paris, og ikkje fire som innanriksministeren tidlegare melde. Det opplyser fransk påtalemakt. Dei melder også at 37 andre er skadde, ti av dei alvorleg. Begge dei døde er brannkonstablar.

 • Fire døde i Paris-eksplosjon

  Fire personer er nå bekreftet omkommet etter en eksplosjon i et bakeri i Paris lørdag. Det bekrefter Frankrikes innenriksminister Christophe Castaner. I alt skal 36 personer ha blitt skadet i det som antas å være en gasseksplosjon.

 • 36 skadde – 12 kritisk

  36 er skadde, og av dei er 12 kritisk skadde etter gasseksplosjonen i Paris. Det opplyser ein talsperson for brannvesenet til AP. Ei gasslekkasje er truleg årsaka til eksplosjonen.

Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT

Siste meldinger