NRK Meny
Normal

Fullt kaos om Frps skattesnusk

Sendte først ut pressemelding om at partiet har lønnsinnberettet 2,7 millioner kroner for lite, men trakk så tilbake pressemeldingen.

Siv Jensen
Foto: Johansen, Geir Otto / SCANPIX

Fremskrittspartiet sendte i ettermiddag først ut en pressemelding der det står at Oslo ligningskontor savner lønnsinnberetning av 2,7 millioner kroner fra Frps stortingsgruppe

Les hele pressemeldingen fra Frp her

Fremskrittspartiets generalsekretær Geir A. Mo.

Fremskrittspartiets generalsekretær Geir A. Mo.

Foto: Falch, Knut / SCANPIX

Videre het det i pressemeldingen som NTB fikk tilsendt fra Frp at dersom samtlige merknader til Oslo ligningskontor blir stående vil stortingsgruppen bli skyldig om lag 700.00 i tilleggs- og straffeskatt for perioden 1995-2005.

Det er uklart om det dreier seg om 70.000 kroner eller 700.000 kroner, og Frp ville fredag ettermiddag ikke kommentere dette.

Frp forklarte beløpene med at det er regnet ut ifra at det i løpet av tiårsperioden har vært manglende lønnsinnberetning av 2,7 millioner kroner.

Av disse 2,7 millionene mener Oslo ligningskontor at 1,1 burde vært innberettet, mens 1,6 må vurderes om skulle vært innberettet, heter det videre.

Trakk tilbake pressemeldingen

Kort tid etter at Fremskrittspartiet gikk ut med pressemeldingen kom det ny beskjed.

- Den pressemeldingen ble sendt ut ved en feil. Konklusjonene er ikke klare, sa partiets generalsekretær Geir A. Mo sier til Aftenposten.no.

På partiets hjemmesider sier Mo at Frp først vil offentliggjøre saken når partiet har gitt sitt svar til Oslo Ligningskontor.

- Når denne saken er ferdigbehandlet og det eventuelt foreligger et krav om tilleggskatt, kan jeg bekrefte at FrPs stortingsgruppe vil offentliggjøre dette og selvfølgelig gjøre opp for seg på vanlig måte, sier Geir A. Mo på www.frp.no.

Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT

Siste meldinger