NRK Meny
Normal

Første oppdrag siden nakkeoperasjon

Mette-Marit trosser sykmeldingen.

Kronprinsparets fonds styre

Kronprinsesse Mette-Marit møtte sammen med kronprinsen på kronprinsparets fonds styremøte i forrige uke, men i dag stiller hun for første gang på offisielt oppdrag etter nakkeoperasjonen.

Foto: Kronprinsparets fond

Onsdag formiddag er kronprinsesse Mette-Marit ute på offisielt oppdrag for første gang siden nakkeoperasjonen.

Norad-konferansen, med global kvinnehelse som tema, fikk Mette-Marit til å trosse sykemeldingen og gå på jobb.

På styremøte forrige uke

Bortsett fra et styremøte i kronprinsparets fond i forrige uke, har kronprinsesse Mette-Marit ikke vist seg offentlig siden starten av oktober. For en måned siden ble hun operert for nakkeprolaps på Rikshospitalet i Oslo

– Flott at Kronprinsesse Mette-Marit også kunne delta i deler av møtet, samtidig som hun er i opptrening etter sin operasjon, skrev fondsstyret på sine facebooksider etter møtet sist onsdag.

Kronprinsessen har ikke vist seg offentlig siden oktober. For en måned siden ble hun operert for nakkeprolaps på Rikshospitalet i Oslo.

I oktober ble sykmeldingen forlenget fram til jul, og kronprinsessen har måtte avlyse flere offisielle besøk som følge av nakkeskaden.

Deltar ikke på Nobelkonserten

På Noradkonferansen skal kronprinsesse Mette-Marit delta i en samtale med spesialrådgiver ved statsministerens kontor, Tore Godal om global kvinnehelse, et emne som engasjerer kronprinsessen sterkt.

Det betyr likevel ikke at kronprinsessen blir å finne på flere arrangement med det første. Nobelkonserten onsdag kveld skal hun ikke delta på.

Kronprinsessen er sykemeldt fram til 16. desember.

Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT

Siste meldinger