Fant larve i flymaten

Da maten var spist opp oppdaget Ole Solheim en larve i bunn av salatboksen. – Jeg ble veldig kvalm, ikke minst ved tanken på at det kan ha vært flere der, sier han

Larve i flymaten

Ole Solheim sier denne larven ødela for noe som ellers var en bra flytur.

Foto: Ole Solheim / Privat

– Der lå den, like grønn som salaten. Det var en ganske ekkel opplevelse, sier Ole Solheim til NRK.no.

Han hadde vært på en ukes dykkertur til Phuket i Thailand. På flyet på vei hjem fra ferieøya fikk han servert et måltid som smakte riktig godt.

Kvalm

– Jeg spiste opp alt, men ble veldig kvalm da jeg så larven. Jeg vet ikke om det var fordi jeg hadde fått i meg noe som ikke var bra, eller om det var tanken på at kan ha vært flere av dem i boksen, sier han.

Besetningen på flyet kunne ikke gjøre noe for å hjelpe ham, men Solheim sier han er imponert over at Thomas Cook Airlines reagerte bare et par dager etter at han sendte dem en e-post.

– De har beklaget hendelsen og har gitt meg 200 kroner som jeg kan kjøpe meg et «par gode flasker vin for», som det står i brevet. De vet nok ikke at man ikke får flere gode flasker vin for en slik sum i Norge, men jeg er fornøyd med at de tok så raskt kontakt, sier han.

Beklager

Torben Andersen, Thomas Cook Skandinavia

Torben Andersen.

Foto: Thomas Cook

Kommunikasjonssjef i Thomas Cook Airlines i Skandinavia, Torben Andersen, gjentar beklagelsen overfor NRK.

– Vi skal gjøre vår cateringleverandør oppmerksom på dette. Så kjenner nok ikke våre ansatte til prisnivået på vin i Norge, forklarer han.

Andersen sier at hvis Solheim sender en ny e-post til selskapet, så vil de øke kompensasjonen noe slik at han virkelig får penger til å kjøpe seg et par flasker «god vin».

Solheim på sin side sier at han ikke har blitt skremt av opplevelsen.

– Jeg pleier å syns at flymat er godt, og ser på det hele som en uheldig glipp.

Lyspunkt

AKTUELT NÅ

SISTE NYTT

Siste meldinger