NRK Meny
Normal

Drapsmannen skrev avskjedsbrev

29-åringen som har tilstått å ha drept sin fem år gamle datter tirsdag kveld, skrev et avskjedsbrev etter drapet.

Drapet i Kragerø
Foto: Schrøder, Tor Erik / SCANPIX

Ifølge VG tror politiet at drapsmotivet ligger i det nettopp avsluttete forholdet mellom 29-åringen og den ti år yngre kvinnen som bodde på gården hvor bilen med den drepte 5-åringen ble funnet natt til onsdag.

29-åringen skal ha slått datteren i hjel med en slegge,skrevet et avskjedsbrevet og kjørt mot ekskjærestens hus i Drangedal. Det var på tunet utenfor dette huset at han krasjet og forlot bilen med datteren og brevet i.

Bilen jenta satt i

I denne bilen ble den fem år gamle jenta funnet.

Foto: Tom Ole Buaas / NRK

Etterforsker kollisjonen

Politiet er usikker på hva som direkte utløste tragedien, men etterforsker nå om kollisjonen var et selvmordsforsøk, skriver VG.

Politiet jobber nå med å kartlegge mannens telefonbruk på drapskvelden. Et vitne forteller til avisen at mannen truet sin 19 år gamle ekskjæreste på telefon og oppsøkte henne sist helg, bare få dager før han begikk drapet på sin datter.

Ustabil personlighet

Flere personer sier til VG at 29-åringen kunne bli voldsom og forandre personlighet når han var beruset. Han er tidligere dømt for vold i beruset tilstand.

Advokat Johan Tønnes Løchstøer, sier hans klient har tatt innover seg hva han har gjort.

– Min klient opplever bunnløs sorg og fortvilelse, sier Løchstøer.

Forsvareren sa til NTB torsdag at det er riktig å sette spørsmålstegn ved om 29-åringen var tilregnelig da datteren ble tatt av dage. Politiets egen lege undersøkte 29-åringen etter at han ble pågrepet onsdag morgen og konkluderte med at han kunne avhøres.

Under torsdagens fengslingsmøte valgte mannen å tilstå at han forvoldte sin datters død.

LES MER HER: Innrømmer drap

Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT

Siste meldinger