Donald Trump nekter for at han fortsetter med «The Apprentice»

Gikk ut på Twitter og raste mot «latterlige, usanne og falske nyheter».

Donald Trump under sin tale.

Donald Trump beskylder CNN for å produsere falske nyheter om at han fortsetter i «The Apprentice» samtidig som han er USAs president. På Twitter skriver den kommende presidenten at han kommer til å bruke «null tid» på kjendisversjonen av programmet som starter 2. januar

Foto: Gerry Broome / Ap

Fredag skrev NRK at Donald Trump skal fortsette som eksekutiv produsent av realityserien «The Apprentice». USAs kommende president sparket deltakterne gjennom 14 sesonger, før han selv ble måtte gå i 2015.

TV- kanalen NBC Universal erklærte i 2015 at de hadde kuttet alle bånd til Trump på grunn av hans «nedsettende uttalelser om innvandrere».

Kjendisversjonen av serien starter 2. januar 2017, kun 18 dager før Trump innsettes som president, og det var i denne kjendisversjonen at han skulle stå på rulleteksten.

Lørdag nekter Donald Trump for at han skal jobbe med «The Apprentice» når han blir USAs president.

I en twittermelding melder han at han kommer til å bruke «null tid» på den nye sesongen, skriver BBC.

Trump skriver også at han har store interesser i serien, som han startet opp i 2004.

Trump refererer til meldinger fra CNN om at han skal jobbe med «The Apprentice» samtidig som han er president i USA, og skriver at meldingene er «latterlige, usanne og falske nyheter».

Laster Twitter-innhold

I kjendisversjonen av programmet er det skuespilleren, og nå politikeren, Arnold Schwarzenegger, som skal få gleden av å rope «You're fired» til den tapende deltakeren i slutten av hvert program.

Tidligere California-guvernør Schwarzenegger tok over jobben som programleder i 2015.

Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT

Siste meldinger