Det skal velges ny nestleder i partiet når det ekstraordinære landsmøtet avholdes på Lillestrøm idag. Kandidatene er Anne Beathe Tvinnereim og Ola Borten Moe.
 • Trond Giske gratulerer Sp-ledelsen

  Laster Twitter-innhold
 • Nordås er ikke skuffet

  – Jeg er ikke skuffet, sier Janne Sjelmo Nordås. Hun var innstilt som 2. nestleder av flertallet i valgkomiteen, men da det ble klart at landsmøtet ville ha Ola Borten Moe som 1. nestleder, ble hans utfordrer Anne Beathe Tvinnereim valgt som 2. nestleder.

 • – Er ikke til hinder for samarbeid

  Tvinnereim sier at kampvotering ikke er noe uvanlig i partiet, og at duellen mellom henne og Borten Moe om første nestledervervet ikke er til hinder for å samarbeide om å lede Senterpartiet videre.

 • Øynene rettet mot høsten 2015

  – Jeg håper vi skal bruke kreftene våre på å bygge lag i hele organisasjonen, sier Anne Beathe Tvinnereim når hele ledertrioen inntar scenen. Hun vil styrke partiet foran lokalvalgene om halvannet år, og det er neppe noen som blir overrasket over at de to andre også har øynene rettet mot høsten 2015.

 • – Bretter opp ermene og går videre

  – Jeg tror det er et intenst ønske i partiet om å avslutte det vi har vært gjennom og gå videre. Nå bretter vi opp ermene og går videre sammen, sier Ola Borten Moe til NRK etter valget. Og på spørsmål om hvilken retning partiet nåp skal gå, svarer nestelderen kontakt: – Fremover!

 • – Vi er tre personer i ledelsen

  – Nå er det sånn at Ola er første nestleder og jeg er andre, men i ledelsen er vi tre, og det er det som teller, sier Tvinnereim i sin takketale. Hun sier hun gleder seg til å jobbe sammen med Vedum og Borten Moe.

Laster Twitter-innhold

Lyspunkt

AKTUELT NÅ

SISTE NYTT

Siste meldinger