NRK Meny
Normal

Dette skjedde natt til 10. august

** Nord-Korea fortsetter planlegging av Guam-angrep
** Én død etter tunnelulykke i Sande
** Røde Kors-frivillige drept i Den sentral afrikanske republikk

En soldat går forbi en TV-skjerm der en nyhetssending viser avstanden mellom Nord-Korea og Guam
Foto: JUNG Yeon-Je / AFP PHOTO

Nord-Korea fortsetter planlegging av angrep

Militæret i Nord-Korea sa i natt at de vil gjøre ferdig planen om et rakettangrep på den amerikanske øya Guam i midten av august, og deretter avvente endelig ordre fra landets leder Kim Jong-un. Militæret sa også at president Donald Trump sin trussel mot landet var "bare tull," etter at Trump tirsdag kveld sa at Nord-Korea vil møte "ild og raseri" dersom de øker sin atomtrussel.

Tunnelulykke i Sande

En mann i 20-årene omkom i en ulykke på E18 ved Sande i Vestfold rundt klokken ett i natt. Ulykken skjedde da en bil krasjet inn i veggen i Hanekleiv-tunnelen. Mannen var den eneste i bilen, opplyser politiet. Tunnelen ble stengt i nordgående retning, og i morgentimene undersøkte ekspertene fra Statens vegvesen stedet der ulykken skjedde.

NRK: Mann omkom i bilulykke på E18 ved Sande

Røde Kors-frivillige drept

I Den sentralafrikanske republikk ble seks frivillige i Røde Kors drept i det tredje dødelige angrepet mot organisasjonen i landet så langt i år. Omstendighetene rundt drapene er foreløpig ukjent, ifølge Røde Kors- og Røde Halvmåne-bevegelsen. Flere hjelpearbeidere har blitt hindret fra å utføre arbeidet sitt, på grunn av den siste oppblussingen av vold i Den sentralafrikanske republikk.

Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT

Siste meldinger