Candelaria Pinilla de Gomez er det man kan kalle en gatekontorist. Hun hjelper folk med selvangivelser, ulike søknader og også brev, i tillegg til mye annet. Mannen hennes lærte henne å skrive på maskin for over 40 år siden da de flyttet til Bogotá i Colombia. Han døde da hun var ung, men hun fortsatte å hjelpe folk med dokumenter bak den lille pulten på fortauet. Nå er det ikke mange igjen som tilbyr slike tjenester.
Mohammad Joynal jobber på gata i Dhaka i Bangladesh som profesjonell ørerenser. Han er en av veldig få som gjør dette. En gang var de mange, men billige ørepinner har gjort det vanskelig å få mange nok kunder.
Iain Bell jobber med å tenne og holde liv i gasslykter i London, Det finnes fremdeles 1500 slike lykter i byen, noen er 200 år gamle. Inntil videre for de lov til å stå.
Delia Veloz, 74, har vasket andre menneskers klær i over 50 år. Vanligvis tjener hun omtrent 30 kroner dagen. Her står hun utenfor det kommunale vaskeriet i Quito i Ecuador. – Jeg liker ikke vaskemaskiner, de vasker ikke så bra. Du kan skrubbe bedre med hendene.
Syed Zafar Shah er grammofonreperatør i New Delhi. I tillegg selger han også grammofoner og gamle vinylplater.
Wu Chi-kai lager neonskilt og neonfigurer i Hong Kong. Han er en av de siste som gjøre dette i Hong Kong, byen som er kjent for å være lyssatt med mange farger. – Jeg har jobbet med neonlys hele livet. Jeg kan ikke tenke meg noe som passer meg bedre, sier 50-åringen.
Fabio Garnero er en av de siste i Italia som lager og reparerer solur. Her står han utenfor et palass fra renessansen hvor han reparerer et svært gammelt solur. Han reiser også rundt i Europa for å reparere antikke solur.
70 år gamle Dragan Dragas står i urmakerbutikken sin i Beograd i Serbia. Han lærte håndverket av faren, som åpnet butikken i 1956.
65 år gamle Mohammad Ashgar lever av å trekke folk rundt i denne rickshawen i Kolkata i India. Denne typen rickshawer eksisterer bare i denne byen etter at det ble forbudt å bruke dem ellers i India.
Greske Kostas driver denne lille aviskiosken i Athen.
Surbir Singh er en indisk stenografilærer. Her står han i klasserommet sammen med elvene i Faridabad.
87 år gamle Elias Fernendez poserer i verkstedet sitt i Buenos Aires i Argentina. Han har reparert paraplyer siden 1955.
49 år gamle Lizie da Silva har vært heisfører siden 1997. Hun styrer heisen i Centro Cultural Banco do Brasil i Rio de Janeiro. I gamle dager var det ikke bare å trykke på en knapp for å komme til ønsket etasje. Blant annet måtte dørene lukkes og åpnes manuelt, og heisføreren bestemte farten på heisen.
Mario Olavo Campanha, 36, kjøpte denne videobutikken av sin arbeidsgiver for to år siden da det begynte å bli vanskelig å drive den lønnsomt. Campanha så at det fremdeles var et marked hos eldre med dårlig økonomi som ikke hadde klart å være med på den teknologiske utviklingen. I tillegg liker de å spørre han om anbefalinger.
66 år gamle Salvador Alejandro Casas står i et lite verksted i Mexico City. Han jobber som bilderestauratør, og er én av bare fire som fortsatt driver med det i den folkerike byen.
Andreja Nikolic er symaskinreperatør i Beograd i Serbia. Den 69 år gamle mannen har holdt på med dette i nesten 40 år. Tidligere var det vanligere at folk ville reparere symaskinen hvis den sviktet, men nå vil de fleste heller kjøpe en ny.
– Eg blir ikkje prioritert.