NRK Meny
Normal

– Vi har lagt om praksisen

First House har lagt om praksisen for fakturering av kunder etter å ha fått kritikk for å ha fakturert Telemark fylkeskommune for softis, baconpølse og Red Bull.

Konsulentselskapet First House fakturerte Telemark fylkeskommune for blant annet softis, baconpølse og Red Bull i forbindelse med et oppdrag for fylket. 
Nå beklager selskapet og vil både betale tilbake pengene og endre faktureringspraksis.

Tidligere i dag lovet First House å betale tilbake den omstridte regningen de har sendt Telemark fylkeskommune.

Idag inviterte konsulentselskapet First House til seminar om neste års statsbudsjett på Hotel Bristol i Oslo. Det var en ordknapp First House-direktør som likevel tok seg tid til å svare på to spørsmål fra NRK.

I denne saken som omhandler First House og Telemark fylkeskommune, er det noe du ønsker å si?

– Som jeg har beklaget tidligere, det var en veldig umusikalsk, uheldig sak for oss og for alle som var involvert. Det beklager jeg. Utover det tror jeg ikke det er nødvendig å si noe mer, sier Per Høiby.

Vil dere endre praksis i lys av situasjonen?

– Vi har allerede endret den, sier Høiby.

Støre med First House-spøk

På seminaret innledet finansminister Siv Jensen om statsbudsjettets betydning for norsk næringsliv og hvilke tiltak Regjeringen setter inn for å møte usikkerheten som preger norsk økonomi.

Arbeiderparti-leder Jonas Gahr Støre kom litt forsinket til arrangementet etter at han først hadde forvillet seg til Ballroom, litt lengre øst i byen. Ballroom er Fremskrittspartiets faste sted for valgvaker.

Da han omsider fant riktig adresse, kunne han ikke dy seg med å sende et lite spark til verten da han entret podiet:

– Takk for invitasjonen. Jeg trodde da dette var på Ballroom siden det var First House – at vi skulle få softis og andre hyggelige ting der som det allerede er betalt for av det offentlige, spøkte Støre.

Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT

Siste meldinger