Hopp til innhold

18-åring arrestert etter knivstikking

TØYEN (NRK): En 18 år gammel mann er arrestert, mistenkt for å ha stukket en mann med kniv i forbindelse med en fotballkamp på Tøyen i Oslo lørdag ettermiddag.

Knivstikking på Tøyen
Foto: Simon Solheim / NRK

Personen er knivstukket i brystet, men skal ikke være livstruende såret. Ifølge politiets aksjonsleder på stedet, skal knivstikkingen ha skjedd etter en krangel som fulgte en takling under en fotballkamp.

18-åringen er tatt med til arresten i Politihuset på Grønland.

– Det kan ha vært etter en takling, men foreløpig er vi bare sikre på at dette har skjedd i forbindelse med en fotballkamp, sier vaktleder Mona Nordby ved krimvakta i Oslo politidistrikt.

Ikke livstruende skadd

Politiet har ikke fått tilbakemelding fra helsepersonell om tilstanden til den skadde mannen, men han skal ikke være livstruende skadet. Han fikk hjelp av ambulansepersonell på stedet.

Da NRK snakket med politiet på stedet i ettermiddag hadde de ikke kontroll på gjerningspersonen, men flere patruljer letter etter vedkommende. Like før klokken 20 i kveld kom meldingen om at en mann var arrestert.

Ungdommer som var til stede på fotballbanen på Tøyen da knivstikkingen skjedde sier til NRK at det hele skjedde etter kampen, og at det skjedde utenfor selve banen. De vi snakket med var usikre på om det var en eller flere personer som stakk fra stedet.

Fotballbane på Tøyen.

Det var her på dette fotballanlegget på Tøyen i Oslo at knivstikkingen skjedde.

Foto: Martin Habbestad / NRK

Lette etter mann med afrikansk opprinnelse

Politiet har snakket med flere vitner til det som skjedde, men de har foreløpig ikke identifisert gjerningsmannen. Det var snakk om en mann med afrikansk opprinnelse.

De håper at noen av vitnene vet hvem gjerningspersonen er.

Mannen som ble knivstukket deltok i fotballkampen, mens mannen som stakk ikke spilte.

Laster Twitter-innhold

Lyspunkt

AKTUELT NÅ