- Min bror er ikke på rømmen

- Min bror er ikke på rømmen, og det som står på nettet er løgn! Det sier broren til den etterlyste studenten Farouk Abdulhak fra Jemen til NRK i dag.

Muren utenfor eiendommen til Shaher Abdulhak, faren til Farouk Abdulhak.

NRKs medarbeider ble avvist da han forsøkte å få kontakt med familien til den etterlste studenten Farouk Abdulhak i Sanaa i Jemen i dag.

Foto: MOHAMMAD AL-QADHI / AP

Etter at den første telefonsamtalen ble brutt, tok Farouk Abdulhaks bror, Waeel Abdulhak kontakt med oss igjen. Han oppholder seg i Kairo der han styrer familiens forretninger.

Løgn

- Min bror er en snill og grei gutt. Alt som står skrevet om ham på nettet er løgn. Han er oppdratt skikkelig, sier Waeel Abdulhak når vi snakker med ham på telefon fra Jemens hovedstad Sana onsdag kveld.

- Hva er løgn?

- Alt som står på nettet er løgn. Han er ikke på rømmen, men i Jemen. Men jeg er overrasket over at han er der og jeg er overrasket over alle nyhetene som har rammet vår familie, sier han.

Oppgitt

Han er er oppgitt over at mediene mer enn antyder at broren Farouk Abdulhak har noen befatning med drapet på den norske studenten Martine Vik Magnussen i London før påske.

- Min bror kan ikke gjøre noe slikt, sier han.

NRK prøvde onsdag å få tak i familiens advokat i Sana, men han har ikke vært tilgjengelig for pressen i dag. Da vi prøvde å få kontakt direkte med familien, ble vi avvist av vakter i porten.

Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT

Siste meldinger