NRK Meny
Normal

- Haga-kritikken er overdrevet

Senterpartiets nestleder Liv Signe Navarsete mener mediene overdimensjonerer kritikken av partileder Åslaug Haga.

Liv Signe Navarsete
Foto: Sigurdsøn, Bjørn / SCANPIX

Haga har fått bot for å bygge en brygge uten tillatelse , og i går ble det klart at hun og ektemannen har leid ut stabburet sitt ulovlig .

Forsvarte sjefen

Senterparti-lederen varslet i vår at hun vil gå av på landsmøtet neste vår .

Etter alle solemerker blir det nestleder og samferdselsminister Liv Signe Navarsete som da rykker opp på plassen etter henne.

I Politisk Kvarter på NRK P2 i dag forsvarte Navarsete sjefen sin, selv om hun også innrømmet at politikere har ekstra ansvar.

- I travle hverdager kan det skje glipper. Det bør ikke skje, og vi bør som politikere bør selvsagt være ekstra nøye på det. Men fra det å gjøre noen feil og til å få det så oppblåst og overdimensjonert som de siste dagene, det syns jeg er et drøyt stykke.

- Ei ryddig dame

- For meg personlig er dette vondt. Jeg kjenner Åslaug som ei ryddig, handlekraftig dame med sterk politisk vilje, og syns det er leit at dette bildet skal bli forstyrret av denne type avisoppslag, sier Navarsete til NRK.

Navarsete mener forholdene som er avslørt er kritikkverdige, men at sakene har fått for store oppslag i media.

- Selvsagt er det ille det som blir slått opp, men det er mer ille at det blir slått opp så stort og overdimensjonert. Folk er nok enige med meg i at politikere skal holde sin sti ren, men vi er også mennesker. Det kan skje feil og glipper.

Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT

Siste meldinger