- Er neppe tatt til utlandet

- Det er svært lite sannsynlig at den 26 år gamle kvinnen som ble bortført i Bærum i Akershus onsdag, er tatt med ut av landet, mener Finn Abrahamsen.

Politihuset i Sandvika

Saken blir etterforsket fra politihuset i Sandvika i Bærum.

Foto: Andrea Melby / NRK

LES OGSÅ: – Jeg har fått i oppdrag å bortføre deg

LES OGSÅ: Ringte politiet fra bagasjerommet

LES OGSÅ: Bærums-kvinne kan være kidnappet

Finn Abrahamsen

Finn Abrahamsen er tildigere leder for voldsavsnittet i Oslo politidistrikt.

Foto: NRK

Den tidligere lederen for voldsavsnittet i Oslo politidistrikt tror det faktum at kvinnen har hatt tilgang til mobiltelefon, vitner om at bortføringen har vært lite gjennomtenkt og dårlig forberedet.

- Med så strenge sikkerhetskontroller som det er i dag, ville det vært nesten umulig å få henne ut med fly, sier Finn Abrahamsen.

Tvunget inn i bil

Den 26 år gamle kvinnen skal ha blitt tvunget inn i bagasjerommet på en bil i nærheten av hjemmet sitt på Høvik i Bærum onsdag morgen. Hun ringte selv til politiet fra bagasjerommet, før all kontakt ble brutt.

I løpet av to telefonsamtaler, som skal ha blitt gjort fra bagasjerommet på en bil, ga kvinnen et signalement på den mulige kidnapperen og en beskrivelse av bilen. Mannen skal ha norsk utseende, og kjørte en mørk bil.

Kvinnen navnga også en mann med pakistansk bakgrunn som hun mistenkte kunne være oppdragsgiveren.

Se video: Kvinnen var på vei til bussen:

Video nsps_upload_2010_2_5_19_38_20_1312.jpg
Denne videoen er dessverre ikke tilgjengelig. Kontakt oss dersom du har spørsmål.

Kraftig bygd og skallet

Politiet i Asker og Bærum opplyste i går kveld at de leter etter at mann som beskrives som kraftig bygd og skallet, i forbindelse med bortføringen.

En 28 år gammel mann som er mistenkt for medvirkning til bortføreingen ble pågrepet fredag, og er varetektsfengslet for fire uker.

Politioverbetjent Olav Bruland sier til NRK lørdag formiddag at mannen fortsatt nekter å ha noe med forsvinningen å gjøre. Han sier også at de ikke har vitneobservasjoner fra der hun ble trolig ble bortført fra, og heller ikke fra området der mobiltelefonsamtalen fra henne ble lokalisert.

Mannens forsvarer forteller til NRK at hans klient kjente kvinnen, og at han var forelsket i henne, men at han nekter for å ha hatt noe med hennes forsvinning å gjøre.

Se video: – Håper politiet vurderer andre spor

Video nsps_upload_2010_2_5_22_30_34_1330.jpg
Denne videoen er dessverre ikke tilgjengelig. Kontakt oss dersom du har spørsmål.

Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT

Siste meldinger