Viktig Glimt-seier

Bodø/Glimt vant 2 - 0 over Sogndal på Aspmyra stadion søndag.

Jubel hos Bodø/Glimt

Illustrasjonsfoto.

Det var knyttet stor spenning til kveldens kamp på Aspmyra stadion, og Glimt sikret seg den viktige seieren.

Hoftun fekk hjartestans

Foran 3 868 tilskuere ble det scoret då viktige mål i andre omgang. Runar Berg kom med det første etter 73 minutter, og fem minutter senere satte Thiago Martins inn kampens siste mål på straffe.

Stian Theting og Vegard Sannes på Bodø/Glimt, og Barry Kader og Kurt Heggestad på Sogndal fikk med seg hver sine gule kort fra kampen.

Dramatisk kamp sist

Bodø/Glimt har aldri tapt mot Sogndal på Aspmyra stadion, men mange vil nok huske den dramatiske kampen mellom disse to lagene på Aspmyra i fjor.

Den gangen ledet Bodø/Glimt 2-0, men laget fra Sogn og Fjordane kom sterkt tilbake, og fikk med seg et poeng og et uavgjort resultat.

Du kan høre mer om kampen i NRK Nordlands morgensensending klokken 07.20 i morgen.