NRK Meny
Normal

Ung mann omkom i trafikkulykke på Offersøya

Det var 18 år gamle Christian Tangnæs som omkom etter en utforkjøring på fylkesvei 17 på Offersøya i Nordland søndag morgen.

Dødsulykke på Offersøya

OMKOM: Ifølge NTB stod bilen 10-12 meter utenfor veibanen, og mannen ble funnet utenfor kjøretøyet. Det var kun én person involvert i ulykken.

Foto: 03030-tipser

18-åringens navn ble søndag ettermiddag frigitt i samråd med hans pårørende og politiet på Helgeland.

Christian Tangnæs var opprinnelig fra Trysil i Hedmark, men bodde for tiden i Sandnessjøen.

– Det er for tidlig å si noe om årsaken til ulykken. Men vi etterforsker saken videre og avdøde sendes til obduksjon, sier operasjonsleder, Ann Line Finanger til NRK.

– Vet lite om omstendighetene

Hendelsen skjedde mellom Sandnessjøen og Tjøtta i Alstahaug kommune klokken kvart på seks søndag morgen. Det var en forbipasserende som meldte fra, og politiet ble varslet via AMK.

– Vi vet ikke så mye om omstendighetene, men det skal vi skal undersøke. Vi vet det har snødd litt på stedet, men det er altfor tidlig å konkludere, sa politiadvokat Kathrine Frøysa ved Helgeland politidistrikt til NRK tidligere i dag.

Ingen flere involvert

Ifølge NTB stod bilen 10-12 meter utenfor veibanen, og mannen ble funnet utenfor kjøretøyet. Det var kun én person som var involvert i ulykken.

– Vi har ingen opplysninger som tilsier at det var flere som var involvert. Vi vil be Statens vegvesen om å gjøre undersøkelser på stedet, sier Frøysa.

Laster kart, vennligst vent...

Video

Distriktsnyheter fra Nordland. TV
Nyhetsreportasje fra NRK.
Hver dag havner store mengder med dårlig renset kloakk rett ut i fjordene våre. En rekke store norske kommuner bryter nemlig rensekravene viser NRKs kartlegging.