Ulykke med to vogntog i Sørfold - én på vei til sykehus

De to andre skal være i god behold. Veien vil bli sperret en stund fremover mellom Megården tunnel og Tennfloget tunnel på E6 i Sørfold.

Megården i Sørfold.

Ulykken skjedde mellom Megården tunnel og Tennfloget tunnel på E6 i Sørfold kommune fredag kveld.

Foto: Skjermbilde fra Google Maps

Fredag klokken 21:28 meldte politiet på Twitter at to vogntog var involverte i en trafikkulykke ved Megården i Sørfold kommune.

– Én kjøres nå til landingsplass for Sea King-helikopter og vil deretter fraktes til sykehus. Jeg antar det blir Nordlandssykehuset i første omgang, sier operasjonsleder i politiet Kai Eriksen til NRK.

En brøytebil og en tredje person skal også være involvert i ulykken, men det skal ikke være snakk om store skader på brøytebilen, skriver Saltenposten.

Vedkommende som sendes til sykehuset er ved bevissthet. De to andre skal være i god behold og er sjekket av ambulansepersonell.

Politiet kan ikke si noe om årsaken til ulykken, om personalia til de involverte eller noe mer om skadeomfanget.

Det er meldt materielle skader på kjøretøyene og skadestedsleder Mathias Djupvik bekrefter ovenfor Saltenposten at det et snakk om en alvorlig ulykke.

Det skal ikke ha vært uvanlig glatt, men 5-6 minusgrader i området. En tipser sier til Saltenposten at det tidvis har gått små snøras på stedet.

– Veien vil bli stengt en stund fremover siden vogntogene sperrer den og politiet må etterforske saken, sier Eriksen.

Mellom Megården tunnel og Tennfloget tunnel var to vogntog involverte i en trafikkulykke fredag kveld 14.02.2020. En person ble sendt til sykehus ved bevissthet, den andre var i god behold.

Ulykken skjedde mellom Megården tunnel og Tennfloget tunnel på E6 i Sørfold kommune fredag kveld.

Illustrasjon: Skjembilde Google Maps