NRK Meny
Normal

– Det blir ikke opprykk av slikt spill

Bodø/Glimt nådde ikke opp mot Mjøndalen på hjemmebane søndag. Lagets kaptein, Christian Berg mener at de nå like godt kan begynne å se nedover på tabellen.

Bodø/Glimt-Mjøndalen

Bodø/Glimt i et av sine besøk innenfor Mjøndalens 16-meter.

Foto: Bjarne Brandal / NRK

Bodø/Glimt fortsetter å gi bort poeng i første divisjon, og laget har kun vunnet én av de syv siste seriekampen. Etter 2-2 hjemme mot Mjøndalen på Aspmyra stadion søndag kveld møtte NRK en oppgitt lagkaptein hos Bodø/Glimt.

Christian Berg

Glimts kaptein Christian Berg er redd for nedrykk.

Foto: Barbro Andersen / NRK

– Laget er ikke til å kjenne igjen. Vi var veldig gode i vårsesongen, men nå er det lite som fungerer, sier Christian Berg.

Berg mener at de nå like godt kan begynne å se nedover på tabellen for slikt spill blir det ikke opprykk av. Hva som er årsaken til dagens dårlige prestasjon mener han er vanskelig å sette fingeren på.

– Noe må kanskje gjøres på treningsfeltet, sier Berg.

Snudde kampen to ganger

Første målet kom allerede etter 8 minutter av Mjøndalspilleren Pål Alexander Kirkevold. Bare ti minutter senere utlignet kaptein Berg selv.

Stillingen til pause stod på 1-1. Halvveis ut i andre omgang reduserte Mjøndalen til 2-1, før Tommy Knarvik reddet gultrøyene med 2-2-målet fire minutter før ordinær spilleitd.

To gule kort ble delt ut i løpet av søndagens kamp. I første omgang gikk dette til Mjøndalens Stian Ohr, mens Bodø/Glimts angrepsspiller Erlend Robertsen fikk se kortet i andre omgang.

Bodø/Glimt-Mjøndalen

Her redder Mjøndalens keeper Ivar Andreas Forn et skudd fra nordlendingene.

Foto: Bjarne Brandal / NRK

Evig optimist

I forkant av kampen gikk Glimt-trener Cato Hansen ut å sa at laget nå var bedre rustet enn på lenge.

– Vi har noen etablerte som har følt seg litt tung, og som har vært sliten den siste perioden. Det er kanskje den marginen som skal til for å bikke dette rett vei for oss, sa Glimt-trener Cato Hansen til NRK.

Ønsket hans om seier gikk ikke i oppfyllelse.

Bodø/Glimt-Mjøndalen

Etter kampen mot Mjøndalen ligger Bodø/Glimt fortsatt på 6.plass. Tre poeng etter direkte opprykk.

Foto: Bjarne Brandal / NRK