Tromsø slet seg videre i cupen

Mo IL sjokkerte gjestene og tok ledelsen i cupoppgjøret mot Tromsø, men det ble ingen cupbombe.

Det ble ingen cupbombe på Helgeland. Tromsø gjorde jobben og slo Mo IL 2–1. Se alle målene i videoen over!

Tromsø imponerte ingen, men jobbet seg videre i cupen i oppgjøret mot Mo IL fra nivå fire.

– De slipper seg ned og vil nok ha en så billig reise videre som mulig. Da er det nok til at det kan bli en spennende kamp når vi får det første målet. Det kunne blitt noe helt annet dersom de scoret først, mener Mo-spiss Cato Jørgensen.

Sjokkstart

Det var nettopp Jørgensen som sendte Mo i ledelsen på Sagbakken stadion allerede etter ti minutter. Spissen fikk ballen på hjørnet av 16-meteren og satte den utagbart nede til venstre for TIL-keeper Pål Vestly Heigre.

Gjestene kom seg til hektene og et drøyt kvarter senere utlignet Mikael Ingebrigtsen for Tromsø. Dermed var lagene like langt.

Like før pause sank imidlertid stemningen blant hjemmepublikummet. Ballen ble spilt inn i Mo-feltet hvor Zdeněk Ondrášek til slutt fikk pirket den over streken.

Ikke fornøyd

Flere mål ble det ikke og dermed er cupeventyret over for Mo, mens Tromsø er videre til andre runde. Tromsø-trener Steinar Nilsen er ikke fornøyd med kampen, men er glad for at avansementet er sikret.

– Det er tross alt bedre enn i fjor da vi måtte ut i ekstraomganger og straffespark. Vi tar med oss det, men som vi alle kunne se var det vanskelige forhold i dag.