Travel politinatt med fyll og bråk

– Vi har stabla og prirortert og tatt unna det meste. Slik oppsummerer politiet i Salten natta, som har vært svært travel over hele fylket. Men heldigvis uten de store alvorlige hendelsene.

Salten politidistrikt

SEKS I ARRESTEN: I natt har seks personer sovet ut rusen her hos politiet i Bodø. Også andre steder i fylket har det vært mye fyll og ordensforstyrrelser i natt.

Foto: Bente H. Johansen

Ved sju-tida søndag morgen ble en mann oppdaget sittende sovende i en bil i Korgen. Mannen er tatt med til blodprøvetaking. Bilen han satt i har krasjskader.

– Vi er usikre på om krasjskadene på bilen har sammenheng med en utforkjøring, sier operasjonsleder Jørgen Olsen ved Helgeland politidistrikt til Rana Blad. Politiet har mistanke om promillekjøring.

Og også på Helgeland har det vært mye fyll og bråk i natt. Flere personer har overnatta i arresten hos politiet.

La seg i feil hus

I Salten har patruljene på Fauske og i Bodø kjørt skytteltrafikk mellom kranglete folk på fest og utesteder. – Berusede personer inn til avrusing. Travelt, skriver politiet på Twitter.

Melding om slossing på privatfest på Fauske. Overstadig beruset kvinne innbragt fra Bodø sentrum. Ute av stand til å ta vare på seg selv. 4 personer anmeldes for besittelse og bruk av narkotika på privatadresse i Bodø.

Fra nattas politiilogg

I Bodø gikk en beruset mann og la seg i feil hus. Han ble en av seks som overnatta i fyllearresten hos politiet i Bodø i natt. Søndag ved 9.30-tida er det bare én igjen som sover ut rusen.

– Det har vært ei stor tetthet av hendelser i natt. Mange ordensforstyrrelser, men ingen alvorlige hendelser, sier operasjonsleder Tommy Bech hos politiet i Salten til NRK.

Kjørte nesten inn i politihuset

I Mosjøen kjørte en bil nesten inn i politistasjonen i natt. Politiet observerte bilen som kolliderte i et skilt utenfor politistasjonen i Mosjøen. En person er mistenkt for promillekjøring og politiet på Helgeland har oppretta sak.

Også i Lofoten har politiet vært ute på jobb i natt, og fikk melding om en veldig beruset mann på torvet i Svolvær.