Normal

To MC-ulykker på kort tid på E6

Én person ble fraktet med luftambulanse til sykehus etter en kollisjon med en bobil. Kort tid etter kolliderte to andre motorsyklister med hverandre på samme strekning.

Ulykke ved Esso-stasjonen ved Trofors i Grane

Politi, ambulanse og brannvesen ved ulykken på Trofors. Veien ble sperret i begge retninger, men er nå gjenåpnet. Nødetatene er nå på vei til en ny ulykke ved Majavatn.

Foto: Rune Stabbforsmo

Like etter klokken 09.08 fikk politiet melding om en trafikkulykke på E6 ved Trofors. En motorsykkel og bobil hadde kollidert og én person var skadet.

Luftambulanse ved ulykke E6 Trofors

Luftambulansen er på plass ved trafikkulykken på E6 Trofors.

Foto: RUNE STABBFORSMO

Ifølge politiet skyldes trafikkulykken påkjøring bakfra i forbindelse med avkjøring fra E6. Den skadde har mulige nakkeskader, men skal være ved bevissthet. Luftambulansen fraktet den skadde til sykehus.

Veien på området ble avsperret i begge retninger etter ulykken, men politiet har nå åpnet veien igjen.

Ny ulykke på samme strekning

En drøy time senere fikk politiet melding om to motorsyklister som kolliderte ved E6 Majavatn, 40 kilometer lenger sør. Her skal motorsyklistene ha kjørt inn i hverandre i forbindelse med avkjøring til en rasteplass ved Storsvenningvatnet.

En av de involverte skal ha falt av sykkelen med hodet først, men politiet melder om mindre alvorlige skader.

– Det er mindre personskader, kun forslått og skrubbsår. Politi og ambulanse er på stedet, men de blir sjekket av ambulanse og deretter dimittert, forteller operasjonsleder John Inge Moen i politiet i Nordland.

Politiet oppfordrer de som ferdes i sommertrafikken til å være spesielt oppmerksom nå som det er mye trafikk.

Laster kart, vennligst vent...