Tapte på overtid

Bodø/Glimt var en skostørrelse unna seier mot Vålerenga, men endte opp med nok et bortetap.

Thiago Martins

FORTVILER: Thiago Martins utlignet med et vakkert hodestøt, men til ingen nytte.

Vålerenga 2-1 Bodø/Glimt

VIF - Glimt spark for spark

Det ble en underholdene kamp på Ullevål, der Vålerende førte det meste av kampen mot et hardtarbeidene Bodø/Glimt.

Vålerenge tok også en tidlig ledelse, etter at Alo Barengrub på klønete vis felte Moa innenfor 16-meteren etter 5 minutter. Bojan Zajic scoret sikkert fra straffemerket. At det endte 1-0 til pause hadde de gulkledde mest grunn til å være fornøyde med.

Men i andre omgang kom Glimt sterkt tilbake. Etter 10 minutter kombinerte Oduro og Forko vakkert på venstresiden, før sistnevnte la inn til en totalt umarkert Thiago Martins som headet inn utligningen.

Vålerenga-Bodø/Glimt

Glimt jubler for utligning.

Etter dette bølget kampen fram og tilbake, men med de største sjansene til VIF. Men like før full tid skjedde det som ble avgjørende for kampen.

Jan Derek Sørensen la hardt inn fra høyre, og Runar Berg var kun en skostørrelse fra å gi Bodø/Glimt 2-1.

Få minutter senere hælsparker Mohammend Fellah, sin navnebror Mohammed Abdullaue alene igjennom mot Glimts sisteskanse Londak. Og Moa scorer sikkert. 2-1 er et faktum.

Dermed ligger Bodø/Glimt fortsatt på nest siste plass på taballen. Ei fattig trøst; De andre bunnlagene tapte også.