Storgata i Bodø fra havna.
Foto: Benjamin Fredriksen / Ola Helness / NRK

Stormen konserthus, Bodø

 • Stormen sier opp Rolf-Cato Raade

  Stormen Konserthus KF har sendt oppsigelse til tidligere direktør Rolf-Cato Raade, skriver Avisa Nordland. Raade har sittet som program- og utviklingssjef siden han gikk av som direktør 6. mars i fjor. Stormen ønsker ikke å kommentere saken.

  Rolf Cato Raade
  Foto: Lars-Bjørn Martinsen / NRK
 • Stenger Stormen og Spektrum

  Smittevernoverlegen i Bodø, Kai Brynjar Hagen, har i kveld gitt beskjed om at Stormen konserthus og Bodø Spektrum må stoppe alle arrangementer fra i morgen, torsdag. – Treninger kan gå som normalt og bassenget holder åpent, sier Hagen. Stormen bibliotek holder også åpent, men stanser arrangementer fra i morgen.

  Stormen bibliotek i Bodø
  Foto: Susanne Lysvold / NRK
 • Ny sjef i Stormen konserthus

  Danske Rasmus Adrian (48) er ansatt som ny direktør i Stormen konserthus i Bodø. Han kommer fra stillingen som konsulent og rådgiver i eget selskap i København. – Han var klart best kvalifisert for jobben, sier styreleder Ida Haugnes Gaustad.

 • Nytt varsel mot Stormen-toppsjef

  En ansatt ved Stormen konserthus har levert inn et varsel mot konstituert daglig leder Arild Olsen, skriver Avisa Nordland. Etter det avisa erfarer skal varselet være av omfattende karakter. Olsen har ikke ønsket å kommentere saken.

  Arild Olsen
  Foto: Tom Melby
 • Avholder minnekonserten

  Minnekonserten for Terje Nilsen i Stormen konserthus mandag vil spilles som planlagt. Det sier fungerende daglig leder Arild Olsen til Avisa Nordland.
  – Dette skjer i forståelse med familien etter det tragiske dødsfallet til Arild Berg som var Terje Nilsens nevø, sier Olsen til AN.

  Terje Nilsen