NRK Meny
Normal

Stig Johansens høydepunkter

Se høydepunktene her!

Video nsps_upload_2009_10_28_12_27_17_4914.jpg

Se høydepunktene fra Stig Johansens fotballkarriere.

Toppscorer Stig Johansen (37) har fått beskjed om at han ikke får forlenget kontrakten med Bodø/Glimt, skriver Avisa Nordland .

Johansen har scoret åtte seriemål for Glimt denne sesongen.

- Jeg fikk beskjed om at de gjerne ville ha meg med videre, men at de ikke hadde mulighet til å forlenge kontrakten min. Klubben har ikke økonomi til å signere en ny kontrakt med meg, sier Stig Johansen til avisen.

84 mål

Stig er tidenes toppscorer i eliteserien for Bodø/Glimt og han står bokført med 84 nettkjenninger for de helgule i eliteseriespill.

Ifølge Avisa Nordland har Stig Johansen tenkt tanken på at det kunne ende slik den siste måneden.

- Det er litt kjedelig å måtte gi seg nå. Jeg føler jeg har bevist at jeg fortsatt holder mål, og jeg hadde ønsket jeg kunne holde på med fotball litt til. Slik blir det altså ikke og det forholder jeg meg til, sier han til avisen.

Stig Johansen

SLUTT FOR STIG: Toppscoreren får ikke forlenget kontrakt med Bodø/Glimt.

Foto: Vanderloock, Anders / SCANPIX

Avskjed mot Odd

Siste kamp for Stig blir mot Odd Grenland førstkommende søndag.

- Jeg skal ut på banen om det så blir med eller uten drakt. Det blir spesielt, spår Johansen.

- Jeg har to måneder igjen av kontrakten min. Den tiden må jeg bruke til å finne meg ny jobb. Vi får se om det blir innenfor fotball, eller om det blir noe helt annet, sier Stig Johansen til avisen.

Vrien kabal

Nå skal Glimtstallen slankes drastisk fra de 26 som er på kontrakt per i dag.

- Jeg håper å få en stall bestående av 18 utespillere og tre målvakter. Vi er nødt til å drifte ut fra den økonomiske situasjonen vi er i. Kanskje må vi kutte stallen enda mer. Akkurat det har jeg ikke oversikt over nå, sier Glimt-trener Kåre Ingebrigtsen til avisen.

Dermed kunne ikke Bodø/Glimt tilby ny kontrakt til Stig Johansen.

- Vi må forholde oss til de kontraktene vi har med spillerne. Samtidig må spillerne forholde seg til de kontraktene de har med Glimt, sier Ingebrigtsen.