Slaget om Nord-Norge

Lørdag klokka 18 tar Tromsø imot Bodø/Glimt på Alfheim. Hvem vinner? Slik gikk det mellom de to lagene for ett år siden.

Cupfotball Tromsø IL

For nøyaktig ett år siden fikk Bodø/Glimt besøk av Tromsø. Hjemmelaget vant 2-0 i slaget om Nord-Norge.

En fullsatt Aspmyra stadion fulgte den spennende kampen mellom de to nordnorske rivalene.

Den første halvtimen hadde Tromsø flere gode målsjanser. Tre gode skudd mot Glimt-målet ble reddet av Pavel Londak. TIL klarte ikke å lure ballen forbi den estiske målmannen.

Seier til Bodø/Glimt

Bodø/Glimt skapte ikke de store sjansene i første halvtime. Men etter 32 minutter serverer Mounir Hamoud ballen til Thiago Martins som setter den i tromsømålet.

Etter dette målet økte presset mot Tromsø og Bodø/Glimt fikk litt mer trykk over spillet.

NETT-TV: Slik var kampen

Tromsø forsøkte seg flere ganger med skudd mot mål i andre omgang, men klarte ikke å presse seg gjennom forsvaret til Glimt eller forbi Londak.

Etter 90 minutter fikk Bodø/Glimt frispark og Trond Olsen fyrte av et skudd fra 25 meter som sneia målstanga og inn i målet.

Kampen på Aspmyra endte med 2-0 til hjemmelaget.

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Klokka 18 lørdag sparkes kampen i gang på Alfheim. Tromsø har ikke vunnet en 16.mai-kamp mot Bodø/Glimt siden 1996.

Kampen kan du følge direkte på NRKs nettsider eller i NRK P1 og nettradio .