Politiet har avsluttet dagens søk i Smibelgvatnet i Rødøy uten resultat.
Foto: Nordland politidistrikt

Savnet mann i Rødøy

Oppsummert

61 år gamle Karl Sverre Egeland har vært savnet siden 15. mai, da han forsvant under arbeid ved Smibelgvatnet i Rødøy.

 • Savnet i arbeidsulykke funnet død

  Entreprenørfirmaet Hæhre har fortsatt med egne søk etter at politiet avsluttet søk etter Karl Sverre Egeland som ble meldt savnet den 15. mai etter en arbeidsulykke i Smibelgvatnet. I dag ble den avdøde funnet på 78 meters dyp, melder politiet i Nordland. Pårørende er varslet om funnet.

 • Starter egne søk

  Arbeidsgiveren til 61-åringen som har vært savnet siden 15. mai etter arbeid ved Smibelgvatnet i Rødøy har startet egne søk, skriver Rana Blad. 3. juli avsluttet politiet letingen etter Karl Sverre Egeland. – Vi vil forsikre oss om at vi har gjort det vi kan for å finne han, sier Per Anders Muri i BetonmastHæhre til avisa.

 • Avslutter søket etter savnet

  Politiet avslutter søket etter antatt omkomne Karl Sverre Egeland, som ble meldt savnet etter et arbeidsuhell i Smibelgvatnet den 15. mai i år. Det skriver Nordland politidistrikt i en pressemelding.

  Politiet har avsluttet dagens søk i Smibelgvatnet i Rødøy uten resultat.
  Foto: Nordland politidistrikt
 • Fortsetter søk med ROV i dag

  Fortsatt er det ingen spor etter savnede Karl Sverre Egeland (61). I dag fortsetter politiet søket med ROV, som er en fjernstyrt undervannsrobot. Det skriver Rana No Egeland forsvant under en arbeidsulykke i Smibelgvatnet i Rødøy den 15. mai.

  Smibelgvatnet hvor en hjullaster har gått gjennom isen
  Foto: Politiet