NRK Meny
Normal

Mener Anette bør hoppe først

Nesten 11.000 mennesker støtter forslaget om å la Anette Sagen innvie nye Holmenkollen.

Anette Sagen og nye Holmenkollen

Anette Sagen og nye Homen

Foto: Scanpix

På Facebook er det opprettet en gruppe som heter «La Anette Sagen innvie Nye Holmenkollen!». Onsdag 16.desember har gruppen fått 10.677 tilhengere.

For alle oss som har sett oss lei av gamle gubber sitter og nekter kvinner å hoppe på lik linje med menn. La Anette Sagen innvie Nye Holmenkollen under åpningen som en markering av tidsskifte! Du kan kontakte Skiforbundet og si din mening.

Beskrivelse av gruppen på Facebook.

Kontaktet Skiforbundet

Nye Holmenkollen gjennomføres under et sterkt tidspress. Mesteparten av anleggene må stå klare til prøve-VM i 2010.

På Facebook skriver de som står bak gruppen at Skiforbundet er kontaktet, og at de sier de vil bringe saken videre for de som står for prøve-VM i 2010.

DET hadde vært SUPERT om Anette kunne være førsteKVINNE utfor! GO ANETTE ;o)

Innlegg på Facebook.

Får ikke hoppe i NYE Holmekollen under VM

Anette Sagen

Anette Sagen vakte stor oppsikt vinteren 2004 da hun ikke fikk hoppe skiflyvning i Vikersundbakken til tross for sine gode resultater i internasjonale konkurranser. Til slutt endte det med at hun likevel fikk hoppe.

Foto: Larsen, Håkon Mosvold / SCANPIX

Anette Sagen og de andre jentene har møtt mye motstand som kvinnelige skihoppere. De er nektet å hoppe under OL i Canada, men de har fått egen konkurranse i VM. Men under VM i 2012 er det «nabobakken » til Nye Holmenkollen, Midtstubakken, som blir hoppjentenes VM-arena i 2011.

Les også: Får ikke hoppe VM i Kollen

Støttes av tusenvis på Facebook

Kommentarene på Facebook viser at det er mange som ønsker å se Anette Sagen innvie Nye Holmenkollen.

Hva skal til for at gamle gretne gubber skal snu i denne saken? MÅ jentene hoppe i mini bikinis? Det er en skam for Norge at vi fremdeles har slike holdninger blant noen gamle hoppere. Dessverre er det de som fremdeles sitter med makta. La Anette åpne den nye Holmenkollen - DET HADDE VÆRT FLOTT DET GUTTER!!! Eller???

Kommentar på Facebook.

Heia Anette :-) Du fortjener å få et slikt ærefullt oppdrag!

Er det noen som er i utakt med tiden her? SKIFORBUNDET! Øker bra på med medliemmer på denne siden. Klar melding til idretten: Våkne opp i det nye årtusen!

Innlegg på Facebook.

GIRLS CAN "FLY". ITS ONLY THE CHICKENS WHO REFUSE THEM. GO SAGEN!!!!!!!!!!

Innlegg på Facebook.

ET FOLKEKRAV!! La endelig jentene få slippe til,også i hoppbakken!! Heia Anette!!! Husker da jeg og en annen jente ville bli med i "GUTTEMUSIKKEN" (50-åra)-døra rett i trynet!!! Verden går framover-hurra!!!

Innlegg på Facebook.