NRK Meny
Normal

Tora (16) og kompisene har fått 80.000 klikk på Bieber-hyllest

Tora Lovise Wårheim Johansen (16) har vært med på å spille inn en hyllest-sang til Justin Bieber. – Vellykket, slår hun fast etter snart 80.000 klikk på YouTube.

Tora Lovise Wårheim Johansen (nr fire fra v.) og resten av Justin Bieber-gjengen

ROGNAN-JENTE MED I BIEBER-GJENGEN: Tora Lovise Wårheim Johansen (nummer fire fra venstre), Toril Johansen fra Harstad, Elisabeth Pettersen fra Kristiansand, Tuva Fløyn fra Trondheim, Erik Dammyr fra Oslo, Erle Mikkelsen fra Oslo og Synne Fagermo fra Ålesund.

Foto: Privat

Nå spilles låta «Our kidrahul» på radioen og på YouTube har folk klikket nær 80.000 ganger på bare ei uke. I neste uke skal ungdommene framføre låten i forbindelse med Bieber-konserten i Oslo.

– Vi ville gi han noe tilbake, sier Tora Lovise, som til vanlig går på dans og drama ved Bodø videregående skole.

Jobbet på Skype

Hun har sammen med andre Bieber-fans skrevet og spilt inn hyllesten til Justin Bieber. Gjengen bor spredt over hele landet.

– Vi har møttes på Skype. Nå venter oppdrag på radio og andre steder før konsertene i Oslo senere denne måneden, sier hun til NRK.no.

Hør melodien gjengen har laget til sin store helt her:

Kan takke søstra

Tora Lovise røper at det var lillesøstra som gjorde at hun fikk opp øynene for ungdomsidolet.

Søstra mi er to år yngre enn meg. Hun snakket om han hele tida , og jeg måtte sjekke ut hva slags musikk han hadde. Jeg liker det Justin Bieber gjør.

Mange av jentene som går på konsertene hans er yngre enn deg, du er ikke redd for å vokse fra han?

– Justin Bieber vokser jo sjøl. Jeg vokser med han, forklarer Tora Lovise.

Justin Bieber

Justin Bieber

Foto: Caroline Seidel / NTB Scanpix
Koster å være Bieber-fan

Hun medgir at det går noen penger på konserten og dagene i Oslo.

– Jeg bruker penger jeg tjente i fjor sommer. Det koster jo å reise. Også betalte vi en egenandel for å få laga sangen. Tydeligvis verdt det siden den er blitt en suksess.

Fredag reiser 16-åringen til Oslo for å oppleve helten på Telenor Arena på tirsdag neste uke. Her skal hun også synge syv-åtte Bieber-låter for fansen som oppvarming.

– Det gjorde jeg også i fjor. Og da ble jeg litt kjent med Tiril Johansen fra Harstad som er initiativtakeren til å få skrevet denne hyllest-sangen til ham. Dermed hadde jeg et fortrinn da hun skulle velge ut låtskrivere, sier hun til Saltenposten.no.

Håper på et møte

Justin Bieber skal få overrakt sangen når han kommer til Oslo. Til NRK.no forteller Rognan-jenta at hun har et ørlite håp om å få treffe Justin Bieber mens han er i Oslo.

– Ved hjelp av ei jeg kjenner som igjen kjenner ei som jobber på hotellet der han skal bo, kan det kanskje gå. Men en stor opplevelse blir konserten uansett. Forrige gang var det veldig artig.

Klikk fra hele verden

Mange av dem som har klikket på sangen på YouTube er tilhengere.

– Det er klikk fra hele verden. Noen av dem som klikker gjør det for å komme med stygge kommentarer. Men det bryr vi oss ikke om, sier snart reiseklare Tora Lovise Wårheim Johansen fra Rognan, med i «Norwegian Beliebers».

Bieber-fans

Bieber-fans foran Operaen i Oslo i fjor.

Foto: Varfjell, Fredrik / NTB scanpix

Video

Distriktsnyheter fra Nordland. TV
Surfer Shannon Ainslie blir jaget av spekkhoggere som forveksler han med sel, skal vi tro forskerne.
I tredje episode av Stortvildet må Erna Solberg tegne Jonas Gahr Støre. KrF må debattere som SV og motsatt. Hvem vinner debatten?