NRK Meny
Normal

– Det er omfanget av spøken som er så bra

Han er verken rosablogger eller tenåringsjente. Likevel har kollegaene funnet ut at 41 år gamle Øystein Wik fortjener et sjokkrosa kontor.

– Man kan ikke gjøre noe annet enn å flire. Jeg knakk helt i hop da jeg så det da jeg kom på kontoret, humrer Wik, som er salgs -og markedssjef i Bodø boligbyggelag.

I går var ikke Wik på kontoret. Tiden fra Bodø-mannen dro fra kontoret på tirsdag ettermiddag til han kom på jobb i dag, har spøkefuglene brukt godt.

– Det er ikke bare det at de har gjort en spøk, det er omfanget av spøken som er så bra. Hele kontoret er malt opp. Alle papirene er lagt tilbake dit de var, og så har de fylt opp kontoret med alle disse prinsessetingene, forteller Wik og viser fram sitt nye kontor.

Her er det plakater av ungpikeidolet Justin Bieber, prinsessekroner og søte bamser. Han nye kontorstol er naturligvis rosa og har en hjerteformet pute som skal sørge for at Wik får sitte behagelig når han arbeider.

Ikke første gang

Det er heller ikke første gang noen har hatt det moro med Wiks kontor.

– For noen måneder siden var spøken å fylle opp kontoret med post it-lapper. Da var alle flater på hele kontoret dekket av post it-lapper. Så det er tydelig at det er noen som har en kreativitet de må få utløp for, flirer Wik.

(artikkelen fortsetter under)

Øystein Wik

Dette var synet som møtte Øystein Wiik da han kom på jobb i dag.

Foto: Øystein Nygård / NRK

Fjerner ikke malingen

Foreløpig har ikke de skyldige meldt seg, men Frp-politikeren har sterke mistanker.

– Disse personene skal få fjerne malingen av møblene jeg skal ha med når vi flytter til nye lokaler om noen måneder. Det gleder jeg meg til å se, sier Bodø-mannen.

Noen ytterligere hevn har han ikke planer om. Fram til flyttingen er et faktum blir han å jobbe i det rosa kontoret.

– Jeg får ta vekk det verste stæsjet, og så må jeg bare klare å leve med disse fargene. Men de som håper at jeg blir en rosablogger på grunn av dette blir nok skuffet.