Ny brakseier for Glimt: Toppscorer Fardal Opseth senket Elverum

Lysluggen fra Sogn fortsetter å bøtte inn med mål for Bodø/Glimt. På de siste to kampene har Fardal Opseth scoret fem av de helgules ni mål.

1. dvisjom Elverum- Bodø/Glimt.

Elverum mot Bodø/Glimt på Elverum stadion søndag ettermiddag. Bodø/Glimt-spillerne feirer 0-1.

Før kampstart var den tidligere Sogndalspilleren allerede toppscorer i førstedivisjon. Nå er han oppe i 17 mål denne sesongen og fester grepet om toppscorer-tittelen.

Selv om Elverum slo Bodø/Glimt ut av cupens tredje runde på straffer etter å ha spilt 1-1 i Bodø var det klasseforskjell på lagene i det andre serieoppgjøret mellom de to lagene søndag.

– Jeg er kjempefornøyd med kampen, sa Glimt-trener Aasmund Bjørkan til Eurosport.

– Vi tar steg hele tiden og har fokus på å bli bedre og bedre. Etter ferien har vi virkelig tatt steg. Det er artig, la han til.

Takket fansen

Fardal Opseth scoret først på et frispark etter sju minutter, før han fyrte løs fra venstrekanten til 2-0 i det 35. minutt.

Pausepraten fra Elverum-trener Tore Fossum viste seg å gi liten effekt. Andre omgang var kun ti minutter gammel da Ulrik Saltnes økte ledelsen til 3-0 da han stusset inn en corner. 24-åringen tok en runde på bortetribunen og ga high five til samtlige av Glimt tilhengere.

Vegard Leikvoll Moberg fastsatte sluttresultatet til 4-0 seks minutter før slutt med en perle i venstre kryss. Patrick Berg fant midtbanespilleren på 18 meter og Moberg vendte opp og banket ballen i mål.

Luke

Bodø/Glimt befester serieledelsen og har ti poeng ned til toer Ranheim før trøndernes hjemmekamp mot Ull/Kisa senere søndag.

Bodø/Glimt har ikke tapt i 1. divisjon siden Ranheim slo dem 2-1 4. juni. Siden da har de vunnet fem kamper og spilt to uavgjort.