NRK Meny
Normal

Nå er du for sent ute om du ikke har sikret deg billett til «Bodøfæst»

Klokken 16 i ettermiddag gikk den siste av i alt 34.000 billetter i forbindelse med arrangementet «Bodøfæst» i Rådhusparken i Bodø, som går av stabelen på lørdag. Men det er én ting du fortsatt kan gjøre hvis du ikke har fått sikret deg billett.

US-2016-COACHELLA-VALLEY-MUSIC-AND-ARTS-FESTIVAL---WEEKEND-2---D

Den kjente DJ-en Matoma er en av artistene du kan se på lørdag. Her fra Coachella-festivalen.

Foto: Michael Tullberg / Afp

Banksjef i SpareBank 1 Nord-Norge i Bodø og arrangør, Terje Edelsteen Moen, forteller at de knapt hadde turt å håpe å få solgt alle billettene da de første ble lagt ut for salg for fire-fem uker siden.

Terje Edelsteen Moen

Banksjef for Sparebank 1 Nord-Norge, Terje Edelsteen Moen.

Foto: Gerd Martinsen / NRK

– Men etter de første ukene begynte det å ta av, spesielt på familiearrangementet på dagtid. Så vi så etter hvert at det var en god mulighet for å selge ut arrangementet, sier Moen til NRK.

Han forteller at det etter pinsen ble gjort en opptelling, og at noen få hundre ekstra billetter ble lagt ut i morges. Disse ble raskt revet vekk i løpet av dagen.

– Vi har gjort beregninger på hvor mange det er plass til, og tror den praktiske gjennomføringen skal gå bra. Det er jo i realiteten snakk om to arrangementer, med 17.000 på hvert arrangement.

For sent?

Marcus & Martinus

Marcus & Martinus opptrer på lørdag.

Foto: Junge, Heiko / NTB scanpix

Har du ikke fått kjøpt deg billett allerede, er det altså egentlig for sent om du hadde håpet å få med deg artister som Sandra Lyng, Kråkesølv, Halvdan Sivertsen, Sondre Justad, Matoma og Marcus & Martinus.

– Men med 34.000 billetter i omløp, kan det jo hende at det er noen som ikke kan dra som følge av konfirmasjon eller annet?

– Joda, det er klart, og det er mulig å overføre billetter mellom hverandre. Det eneste er at med voksenbilletter, så må begge to komme til et av våre kontor for å få overført båndene, siden vi må kontrollere legitimasjon.

Tror ikke på svartebørssalg

Moen har ikke troen på at vi vil se noe svartebørssalg i de siste dagene nå før arrangementene. Hver billett har bare kostet fem kroner.

– Nei, det tror jeg skal gå bra. Dette er jo vår gave til folket, så jeg tror ikke at folk selger billettene for mer enn de er verdt.