– En gave fra Mjølner til verden

– Da vi kom til toppen lagde vi en litt artig greie, der vi presenterte Narviks fremste idrettsgutter i et miljø som var usedvanlig vakkert med byen i bakgrunnen og fjorden og fjellene, sier Ivar Morten Normark.

Mjølner

Mjølnerguttene i all sin prakt på Fagernesfjellet.

Foto: Privat

Ivar Morten Normark og fotballaget hans Mjølner la i dag ut en noe spesiell sommerhilsen til resten av Norge, skriver avisa Fremover.

– Bakgrunnen er at vi har hatt ei treningshelg med en form for oppkjøring inn mot høstsesongen hvor vi har trent moderat hardt med litt løping og styrke og sånt, og en fjelltur på søndag som en slags restitusjons- og fellesskapstur, sier Normark til NRK.no

Mest for show

– Da vi kom til toppen lagde vi en litt artig greie, der vi presenterte Narviks fremste idrettsgutter i et miljø som var usedvanlig vakkert med byen i bakgrunnen og fjorden og fjellene. Guttene syntes det var morsomt og har lagt det ut på sosiale media. Så det er egentlig mest for show.

Bildet er tatt på Linken på Fagernesfjellet, med Narvik by i bakgrunnen, og Normark bekrefter overfor NRK at det var hans egen idé.

På Facebook-siden til 2.divisjonslaget kan man under bildet lese at:

«Vi guttan ønske DÆ en fortsatt god sommer!»

Fra Mjølner til verden

– Teksten på Facebook har ikke jeg vært med på, men jeg synes jo det er kjempefint. Det er ment humoristisk, og det er et markedsføringsbidrag for byen, klubben og guttene. Men mest er det for moro, sier trener Normark.

Reaksjonene på Mjølners Facebook-side har ikke latt vente på seg. Det kan virke som om bildet slo godt an blant publikum og supportere av Narvik-laget.

– Vi synes dette er i tradisjonell Narvik-ånd. Bildet viser en attraktiv gjeng i en vakker setting, så dette er en gave fra Mjølner til verden med et ønske om en god sommer, avslutter Ivar Morten Normark friskt.