MC-fører slo til trafikkdirigent og stakk

Politiet på Helgeland jakter fortsatt på en MC-fører som stakk fra stedet etter å ha slått ned en trafikkdirigent.

Laster kart, vennligst vent...

Voldsepisoden skjedde på fylkesvei 78 på Rynes mellom Hjartåsen og Mosjøen sentrum.

MC-føreren stakk fra Rynes på fylkesvei 78 i Vefsn på en Harley Davidson motorsykkel i 11.20-tida. Siden har politiet jaktet på mannen.

– Vi har hatt patruljer som har dekt E6 i alle retninger. Både nord og sør. Vi har også dekt opp veien mot Sandnessjøen, men ikke hørt noe derfra. Men det finnes utrolig mange småveier i området, sier operasjonsleder Vegard Riseth i Salten politidistrikt.

Trafikkdirigent slått ned

En person som dirigerte trafikken i forbindelse med veiarbeid ble slått ned og skadet i voldsepisoden. Personen ble fraktet sykehus i Sandnessjøen med smerter i nakke, lår, knær, albuer. Politiet ser naturligvis alvorlig på denne saken.

Politiet presiserer at de ikke kjenner til om det er eieren av denne sykkelen som var sjåfør da hendelsen skjedde

– Vi har så langt ikke kommet i kontakt med eieren av motorsykkelen. Det er heller ikke sikkert han har kjørt den. Det kan ha vært noen andre. Vi har ingen konkret mistenkt, men det er naturlig å begynne med eieren for å forhøre seg, sier Riseth.

Tildragelsen skjedde på fylkesvei 78 på Rynes mellom Hjartåsen og Mosjøen sentrum.

– Vi er selvsagt interessert i tips, sier Riseth til NRK.

Drev veiarbeid

Trafikkdirigenten jobbet med å dirigere trafikk i forbindelse med veiarbeid på fylkesvei 78 da han ble slått ned og skadet. Politiet kjenner ikke til foranledningen for voldsutøvelsen.

Laster Twitter-innhold

Fv 78 er nå åpnet igjen etter å ha vært stengt på ulykkesstedet.