NRK Meny
Normal

Målkalas på Aspmyra

Jim Johansen, Daniel Berntsen og Aram Khalili sørget for Glimt-seier mot Kongsvinger.

Bodø/Glimt-Kongsvinger

FØRTE AN: Allerede fra de første minuttene av kampen var det Erlend Robertsen og Bodø/Glimt som førte an mot Kongsvinger.

Foto: Sigurd Steinum (MMS-foto) / NRK

Aram Khalili headet inn sitt andre mål for dagen i det 90.minutt. Bodø/Glimt ledet 3-1 til pause etter skåringer av Jim Johansen, Daniel Berntsen og Aram Khalili.

I andre omgang kom Kongsvinger tilbake i kampen, og Glimts tidligere leiesoldat Olav Tuelo Johannessen satte inn 3-2 . Nærmest på overtid satte imidlertid Khalili spikeren i kista på Aspmyra med sitt andre mål i kampen. Det endte 4-2 på Aspmyra.

Bodø/Glimt-spillerne var forbanna og irritert etter tapet for Hønefoss for tre dager siden. Glimt hadde tre strake seirer før det endte med et knepent 3-2-tap borte mot Hønefoss på mandag.

Det var likevel mye positivt å ta med seg fra den kampen, mener Cato Hansen.

– Vi spilte en god kamp og det må vi ta med oss. Vi scoret to mål på bortebane mot et av ligaens beste lag, og det er vi selvsagt fornøyd med, sier han.

Bodø/Glimt-Kongsvinger

FØRTE AN: Allerede fra de første minuttene av kampen var det Erlend Robertsen og Bodø/Glimt som førte an mot Kongsvinger.

Foto: Sigurd Steinum (MMS-foto) / NRK

Har vært forbanna

Til tross for godt spill vil likevel Glimt-spillerne har revansje i kveldens kamp.

– Vi har vært forbanna og irritert etter kampen mot Hønefoss og det er et godt tegn. Vi dummet oss ut på to dødballer og det er selvfølgelig irriterende. Men jeg tror at irritasjonen over det kan slå positivt ut i dag, fortsetter Hansen.

(artikkelen fortsetter under)

Cato Hansen skal trene Bodø/Glimt framover

Cato Hansen tror Bodø/Glimt vil fortsette i den gode formen de har vist siden Kåre Ingebrigtsen trakk seg som hovedtrener.

Foto: Einar Breivik / NRK

Han tror gultrøyene vil fortsette i den gode formen de har vist siden Kåre Ingebrigtsen trakk seg som hovedtrener.

– Forventningene i dag er at vi skal klare å fortsette i den stimen vi har vært. Jeg håper spillerne tør å slippe seg løs og ha det artig ute på banen.

En forandring

Bodø/Glimt gjør en forandring fra oppgjøret mot Hønefoss. Martin Bjørnbak må stå over på grunn av hjernerystelsen han pådro seg sist. Inn på banen for å fylle hullet i midtforsvaret kommer Karl Morten Eek.

Glimt og Kongsvinger står begge med tolv poeng foran dagens oppgjør. Kongsvinger ligger likevel foran på bedre målforskjell og har også en kamp til gode.

  • Se høydepunktene fra kampen mot Hønefoss:
Video 1.div: Hønefoss - Bodø/ Glimt

1.div: Hønefoss - Bodø/ Glimt 13.06.11