Målene renner inn for Glimt

Glimt-trener Kåre Ingebrigtsen er fornøyd med Glimts offensive spill, men liker ikke at laget gir bort enkle mål.

Kåre Ingebrigtsen

Trener Kåre Ingebrigtsen var skuffet over forsvarsspillet til Bodø/Glimt mot Brann i Bergen.

Foto: Morten Sjåfjell / NRK

- Jeg syntes det er surt å tape i dag. Vi er best i 1. omgang og skaper mest, men vi gir bort for enkle mål, sa Ingebrigtsen til TV2 etter kampslutt.

Brann har startet kampen best. Bergenserne tok ledelsen etter bare fire minutter på straffespark ved Olafur Örn Bjarnason.

Thiago Martins utliknet for Glimt etter 22 minutter, etter forarbeid av innbytter Trond Fredrik Ludvigsen. Men Rodolph Austin sendte Brann i ledelsen igjen bare fem minutter pause. Dermed kunne Brann ta pause i ledelsen, i en kamp hvor Glimt i følge Ingebrigtsen var fullt på høyde med hjemmelaget.

- I 2. omgang sliter vi mer, og vi blir hardt straffet i dag. Brann er mest effektive, fortsetter Ingebrigtsen.

For etter pause punkterte Brann kampen. Laget skapte en rekke sjanser de første ti minuttene av 2. omgang, og økte fortjent ledelsen ved Erik Huseklepp etter 55 minutter.

Petter Vaagan Moen ga Brann 4-1, før Stig Johansen reduserte på frispark på overtid.

- Vi skal fortsette med det vi holder på med, og så skal vi luke ut feilene. Vi gjør det for enkelt i dag, og det må vi unngå. Men vi spiller bra fotball, og skaper nok sjanser. Hadde vi vært like effektive som Brann, da hadde vi tatt med poeng hjem, sier Ingebrigtsen.

Les alt om kampen her .

Brann-trener Steinar Nilsen var godt fornøyd med at laget hans fortsetter å score mål, men også han fant ting å utsette på forsvarsspillet.

- Vi er veldig fornøyde med at vi scorer fire mål. Men litt tøvete på de målene vi får imot. I 1. omgang har vi mye rusk i maskineriet, og ligger alt for lavt i banen. Jeg syntes vi er flinkere i 2. omgang, sier Nilsen til TV2.

Glimt stilte med dette laget fra start:

Keeper:
Pavel Londak

Forsvar:
Mounir Hamoud
Johan Lædre Bjørdal
Per Verner Rønning
Willis Forko

Midtbane:
Anders Ågnes Konradsen
Christian Berg
Thomas Rønning

Angrep:
Daniel Stensland
Thiago Martins
Jan Derek Sørensen (K)