Hopp til innhold

Kvinne kritisk skadet etter motorsykkelulykke

En kvinne i 40-årene er fraktet til sykehus med kritiske skader etter en motorsykkelulykke på E6 mellom Grytvikmoen og Setsåtunnellen i Saltdal.

Trafikkulykke i Saltdal

KRITISKE SKADER: En lastebil og en motorsykkel var involvert i en trafikkulykke på Setså onsdag formiddag. Kvinnen i 40-årene er sendt til sykehus med kritiske skader.

Foto: Ronald Jacobsen

En lastebil og en motorsykkel var involvert i trafikkulykken, som skjedde på E6 på Setså like etter klokken 09.30 onsdag formiddag.

– En person er bekreftet skadet. Det er rekvirert redningshelikopter fra 330-skvadronen. Dette er nå kommet frem, fortalte operasjonsleder Espen Fagervoll ved Salten politidistrikt like før klokken halv 11.

Tilstanden til sjåføren av motorsykkelen var først uavklart, men klokka 13.30 opplyser pressevakten ved Nordlandssykehuset at kvinnen er kritisk skadet.

– Hun er til stabilisering ved intensivavdelingen, får NRK opplyst.

Kritiske skader

Det var en stund også snakk om en passasjer som ikke var gjort rede for etter ulykken. Politiet kalte derfor ut hund og letemannskaper.

Like før klokken 11 forteller Fagervoll at de har fått avbekreftet at det var to personer på sykkelen.

– En kvinne i 40-årene er fraktet til sykehus med helikopter. Hun klaget på ryggsmerter og helsemannskapene tok derfor ingen sjanser, sier operasjonslederen.

Laster Twitter-innhold

Ulykke i Saltdal

FRAKTES BORT: Her fraktes motorsykkelen bort etter sammenstøtet.

Foto: Ronald Jacobsen
Setså i Saltdal