NRK Meny
Normal

Kvinne omkom etter kollisjon med vogntog

En personbil og et vogntog har kollidert i Borge i Vestvågøy. En kvinne i 40-årene er bekreftet omkommet etter ulykken. To barn i skolealder var passasjerer i personbilen.

Sjåfør omkom i møtekollisjon på E10

En personbil og et vogntog kolliderte på E10 i Borge.

Foto: Jim Miranda

– Det er mulig det er snakk om en såkalt møteulykke, hvor begge kjøretøyene har ligget for nært midten, men dette må vi etterforske videre. Et tredje kjøretøy var også involvert, men der er det ikke snakk om personskader, sier operasjonsleder Frode Strende i Midtre Hålogaland politidistrikt.

Satt fast i personbilen

Rundt halv to rykket politiet i Midtre Hålogaland ut til en kollisjon mellom et vogntog og en personbil på Europavei 10 i Borge i Vestvågøy. En person ble erklært død av lege på stedet.

I tillegg til den kvinnelige sjåføren, var to barn passasjerer i personbilen. De ble sittende fast i bilen, som havnet utenfor veien etter kollisjonen. Brannvesenet har nå fått ut passasjerene i personbilen, og de fraktes nå med ambulanse til sykehuset i Gravdal. Etter det politiet vet skal ikke disse være fysisk skadet. I følge Lofotposten skal politiet rutinemessig ha beslaglagt førerkortet til sjåføren av vogntoget.

Kollisjon Vestvågøy

Stor kø ved ulykkesstedet.

Foto: Jim Miranda

Traff siden på hengeren

– Alle omstendighetene rundt ulykken er ikke kjent, men fronten på bilen traff i siden på hengeren til vogntoget, sier Strende.

Det er store køer på stedet. E10 i Borge var stengt frem til klokken 20:00 i går kveld, da veien ble åpnet igjen av Statens vegvesen.

Vi oppdaterer saken.

Kollisjon Vestvågøy

En person ble bekreftet omkommet på stedet.

Foto: Jim Miranda
Laster kart, vennligst vent...
Laster Twitter-innhold