NRK Meny
Normal

Kvinne (24) funnet død i barnehage

En kvinne (24) er funnet død i en barnehage i Bodø. Politiet omtaler det som et mistenkelig dødsfall.

Kvinne funnet død i barnehage

En kvinne ble funnet død i denne barnehagen i Bodø.

Foto: 03030-tipser

Politiet fikk melding klokken 12.15 om at en kvinne var funnet død på uteområdet i en barnehage på Mørkved i Bodø. Politiet rykket med en gang ut til stedet.

– Kvinnen var særdeles tynnkledd og det ble funnet en ytterjakke og et par sko ved siden av henne. Vi har hatt hundeekvipasje og kriminalteknikker på stedet, sier operasjonsleder Ivar Bo Nilsson.

Ble funnet av to brødre

Kvinnen ble funnet av to brødre på 13 og 21 år. Disse blir tatt hånd om av kommunens kriseteam. Politiet har avsluttet arbeidet på stedet og fortsetter etterforskningen.

– Vi har en del ting vi må finne ut og få kontroll på. Det er ikke noe åpenbart som tilsier at det har foregått noe kriminelt, men vi etterforsker saken. Vi har tilkalt en etterforsker der vi skal legge frem det vi har hittil, sier Nilsson.

Flere avhør gjenstår

Videre skal politiet avhøre folk som skal ha vært i kontakt med kvinnen i løpet av natten. Politiet opplyser videre at hun ikke har vært på fest.

– Vi vet at kvinnen ikke har vært på fest. Det er en del avhør som gjenstår. Disse vil vi gjennomføre så snart som mulig. Det er for tidlig å gå inn på detaljer i etterforskningen, avslutter Nilsson.

Skal obduseres

Klokken 18.48 skriver politiet på Twitter at det vil bli begjært obduksjon for å avklare dødsårsaken og at den taktiske etterforskningen fortsetter.

– Fokuset er å finne ut om det har skjedd noe straffbart. Vi prøver å finne ut hva hun har gjort den siste tiden. Kriminalteknikerne undersøker kvinnens bevegelser tidligere på kvelden. Vi jobber også med avhør av personer som har vært sammen med henne den siste tiden før hendelsen, sier politiadvokat Heidi Kløkstad.

Politiet opplyser videre til NRK at de mest sannsynlig vil frigi navnet på kvinnen i løpet av søndag.

Laster kart, vennligst vent...