NRK Meny

KS Nordland skuffet over FrP

Lederen av KS Nordland, Jann Anre Løvdahl, refser Frp fordi Stortingsrepresentantene unngår å møte ordførere.

Vefsnordfører

KS-leder i Nordland og ordfører i Vefsn Jann-Arne Løvdahl refser Strotingrepresentantene fra FRP

Foto: Eva Berget / NRK

Artikkelen er flere år gammel.

For andre året på rad har ingen av de tre fra FrP som representerer Nordland på Stortinget funnet tid til å møte ordførerne fra fylket under den årlige KS konferansen. Jann-Arne Løvdal er skuffet over representantene.

– Jeg synes det er beklagelig at de har fått tre representanter til å møte på Stortinget og ingen av dem har anledning til å møte kommunene i dag i Bodø.

– Hvorfor er det så viktig for Stortingsrepresentantene å være tilstede på dette møtet?

– Det ble et veldig bra møte og vi har i løpet om de siste 4 timene fått beriket representantene våre som er i Oslo, med kunnskap om det Nordlandssamfunnet de skal representere, sier Løvdahl.

Jan Arild Ellingsen

Stortignsrepresentant Jan Arild Ellingsen fra FRP prioriterte andre ting.

Foto: Larsen, Håkon Mosvold / SCANPIX

Ikke alltid like nyttige

Stortingrepresentant Jan Arild Ellingsen fra Frp prioriterte andre ting og sier at disse møtene ikke alltid er like nyttige.

– For å være helt ærlig så synes jeg det er meget variabelt . Jeg er mer opptatt av å få tilbakemelding fra kommunestyregruppene som vi har rundt omkring enn av KS Nordland.

Video

Distriktsnyheter fra Nordland. TV
Nyhetsreportasje fra NRK.
Hver dag havner store mengder med dårlig renset kloakk rett ut i fjordene våre. En rekke store norske kommuner bryter nemlig rensekravene viser NRKs kartlegging.