Hopp til innhold

Kollisjon mellom brannbil og personbil - flere til sykehus

Det er meldt om store materielle skader i forbindelse med en trafikkulykke mellom brannbil i utrykning og personbil i lyskrysset E6/Svenskveien. Fører av personbil og fire brannmannskaper sendes til sykehus for behandling. Politiet har startet etterforskning på stedet.

– Klokka 07.32 får vi melding om at det har vært en trafikkulykke i et lyskryss mellom en brannbil under utrykning og en personbil. Brannbilen har kjørt av veien og har tippet over på siden. Ingen ble fastklemt, sier operasjonsleder Ina Selfors.

De 4 mannskapene i brannbilen samt føreren av personbilen er tilsett av helsepersonell og er sendt videre til sykehus for behandling.

Politiet vet foreløpig ikke noe om hendelsesforløpet.

– Politiet har startet etterforskning og vil avhøre involverte. Per nå har vi ikke fått noe tilbakemelding om skadeomfang, sier Selfors.

Ifølge innsatsleder Arild Voldmo på stedet, er de involverte lettere skadet. Politiet fortsetter med etterforskning for å avdekke årsaken.

– Vi kommer til å stenge nordgående E6 fra lysregulert kryss ved Svenskveien/E6 og ned til krysset E6/E12. Det vil være stengt i flere timer framover. Vi vil ha mannskap på stedet som dirigerer trafikken, sier Voldmo til NRK.

Mo i Rana trafikkulykke brannbil
Foto: Lars-Petter Kalkenberg / NRK