Savner du en av disse pakkene?

Dagen før den store dagen, har posten noen pakker som de sliter med å få fram. Har du tips til hvor disse pakkene skal?

Julegaver på avveie

PÅ AVVEIE: Posten etterlyser eierne av disse pakkene

Foto: Posten

Posten hjelper julenissen ofte og mye nå før jul. Men av og til kommer selv posten til kort når det gjelder å få pakkene fram dit de skal .På terminalen på Fauske står Bjørn Bugge og klør seg i hodet. Han har nemlig 10 pakker han ikke vet hvor skal.

Trenger hjelp

Bjørn Bugge

Bjørn Bugge fra Posten søker har pakker han gjerne vil bli kvitt til jul.

Foto: Posten

- Nå trenger posten hjelp og det fort! Kjenner du til noen av disse pakkene, eller har en formening om hvem de skal til, eller hvem som har sendt dem, ikke nøl med å ta kontakt, sier Bugge. Posten ønsker jo at alle skal få pakkene sine til jul, men med disse er det en utfordring sier han.

Mange pakker

Julegaver søker eiere

Hvem savner disse ?

Foto: Posten

Posten sorterer og sender omlag 200 000 pakker hver dag i desember, og det er en liten del av disse som ikke kommer fram dit de skal. På Fauske sitter Bjørn Bugge, og han ønsker å bli kvitt pakker som kanskje når fram til jul.

Julekort

Litt spesielt er det at en hel stabel med julekort søker mottakere.- Når alle har etternavnet m/fam, så sliter vi. Så hvis du vet hvem som skal ha disse kortene på påskriften Lukas m/fam, Lineah m/fam, Neo Lexander m/fam, Helge Ludvig m/fam, så venter Bjørn Bugge i Posten på din hjelp.