NRK Meny
Normal

Hjemmeseier og 4-0 for Bodø/Glimt

Aasmund Bjørkan og Bodø/Glimt sikret sin 15. seier mot Fredrikstad i kveldens oppgjør.

glimtfredrikstad

Bodø/Glimts Trond Olsen setter inn andremålet under 1. divisjons kampen mellom Bodø/Glimt og Fredrikstad på Aspmyra stadion.

Foto: Mats Torbergsen / NTB scanpix

Laster innhold, vennligst vent..

Bodø/Glimt har vunnet alle hjemmekampene så langt i år, og kveldens oppgjør mot Fredrikstad ble intet unntak.

– Vi har vært veldig gode på hjemmebane så langt. Det det handler om for vår del er å gjenskape gode prestasjoner og skape sjanser og score mål. Jeg håper og tror vi har gode muligheter til det i dag også, sier Bjørkan.

Forventningene om opprykk har ligget der siden sesongstart i OBOS-ligaen, og Bjørkan forteller om at de har en tydelig ambisjon om å rykke opp. Laget har tatt kjempesteg så langt i sesongen og spiller bedre og bedre fotball for hver kamp, skal vi tro treneren.

– Vi hadde mye nye spillere i inngangen til året. Vi har lyst til at den neste kampen vi spiller skal være den beste for året, så langt har vi klart det.

– De to siste kampene har dere scoret 9 mål og sluppet inn 0, hvor mange mål kan du love i kveld?

– Jeg kan love at vi skal gjøre alt vi kan for å score mål og vinne kampen. Jeg føler vi er godt forberedt. Fredrikstad er et ålreit lag, så det blir en spennende kamp.

Video

Distriktsnyheter fra Nordland. TV
Surfer Shannon Ainslie blir jaget av spekkhoggere som forveksler han med sel, skal vi tro forskerne.
I tredje episode av Stortvildet må Erna Solberg tegne Jonas Gahr Støre. KrF må debattere som SV og motsatt. Hvem vinner debatten?