NRK Meny
Normal

Her møter Ingvild og Anna sine idoler Markus og Martinus

– Det er nok det beste jeg kommer til å oppleve for resten av livet mitt.

Markus og Martinus

STOR DAG: Det er en stor dag for jentene som får møte sine store idoler.

Foto: HILDE MANGSET LORENTSEN / NRK

De to bestevenninnene fra Bodø har stått i kø for å komme først i køen siden klokken 7 i dag morges. Men konserten i anledning Bodø bys 200-årsjubilieum starter ikke før klokken 15 i ettermiddag, har jentene trosset regn og kulde for å se ungpikeidolene.

Og som de første i køen har jentene blitt overrasket av Nitimen, som sender direkte fra Bodø, at de får møte deres store idoler.

– Kroppen min er full av adrenalin. Jeg klarer nesten ikke å snakke. Vi kom tidlig for å få de beste plassene. Da får vi sett dem på nært hold. Men nå får vi hilse på dem,sier Anna Pedersen(13) med gråtkvalt stemme.

Kjekke, søte og snille

Det mangler ikke på adjektiver når tvillingene fra Trofors skal beskrives. For jentene har fulgt deres store idoler siden deres første konsert i Bodø i 2015.

De er sikre på at de blir godt mottatt. Inntrykket fra ungpikeidolene er dannet via sosiale medier og jentene har egen fanpage hvor de utveksler informasjon om favorittduoen.

– Jeg har hørt at de er veldig snille med fansen. De er jo kjekke, søte og snille, så jeg tror det går bare bra, sier Ingvild Lysvold Gårdvik (13).

Ingvild er også den heldige av de to som har sikret seg billetter til Markus og Martinus` konsert på Oslo Spektrum 12. november i år. Da billettene til konserten ble lagt ut for salg, ble de utsolgt på to timer.

– Men det går bra. Nå skal jeg hilse på dem. Det er nok det beste jeg kommer til å gjøre for resten av livet mitt, sier Anna Judith Pedersen.

Synger på engelsk

Markus og Martinus er for tiden aktuelle med deres første engelskspråklige låt "Girls" hvor de får drahjelp fra rapduoen Madcon. Anmelderen i VG gir låta terningkast 4. Og skriver følgende om tvillingene fra Trofors:

(..) Men de må samtidig beholde SFO-fansen og kunne bevege seg forsiktig videre fra barnestjernefangenskapet. Deres først engelskspråklige låt høres ut som de fint kan klare alt dette.

17.000 billetter solgt

Det er solgt 17.000 billetter til familiearrangementet med blant annet Marcus & Martinus under Bodøfæst på Rådhusplassen i kveld.

Markus og Marinus-fans

OVERRASKELSE: Her blir jentene får jentene vite at de skal møte Markus og Martinus av Nitimen-reporter Øyvind Bekkevold.

Foto: Bente H. Johansen / NRK